B125 jogosítványt csinált valaki idén, milyen gyorsan lehet azt megcsinálni?
Kevés lesz a 125ccm.
Csinálj A2-t!
Az is elég gyorsan megvan, nem is olyan drága.
Multhéten vizsgáztam le, a kresszt az etitánon megéri végigpörgetni (kb 10 óra) mert sok minden változik mindig... a végén kapsz 1 igazolást hogy elvégezted és ezt jelzed az iskolában ahol engem 2 héttel későbbre írtak ki vizsgára.
Az oktatóanyagot 1 hét alatt pörgettem ki, ez eddig 3 hét.
Utána a rutin és forgalmi oktatást a sikeres kresszvizsgám után 1 héttel kezdtük el, de hiába motoroztam sokat vannak szabályok amiket újra meg kell tanulni+ a 2 rutin útvonal szóval én elszöszöltem 10 órát gyakorlással 2 hét alatt szóval így már 6 hét és amikor kiírt vizsgára az még 1.5 hét volt.
Kicsit lesarkítva 2 hónap volt úgy, hogy mindenből elsőre átmentem.
Jelenleg várom hogy postázzák a jogositványt.
Remélem tudtam segíteni :)
Ha van B katod, mivel ugye a B125-höz kell, akkor dehogy lesz meg ugyan annyi idő alatt. Én még nálad is kevesebb gyakorlattal real-time 5 óra alatt megvoltam.
Nagymotorra meg kell 27 azt hiszem gyakorlatra.
Tapasztalatból mondom, hogy varosba bőven jó, országúton kompromisszumokkal vallalható a kategória, ha a 15 lovas gépszörnyeket nézzük. Ha megteheted csináldd szerintem is a nagyot, mert azt látom, hogy a 125 k...a draga lett. A normális 125-ös mocikat 400 alatt meg sem nézheted, a jobbak 500-600-tól indulnak, de inkább felette. (10 év feletti motorok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!