Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől nem indul az autóm?

Muscleman666 kérdése:

Mitől nem indul az autóm?

Figyelt kérdés
Ha 2 napnál tovább áll egyszerűen nem indul be , az önindító teker , de nem... 1.4 benzin III-as Golf, ha nap mint nap megy , beindul simán.

2020. nov. 8. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Aksi probléma?
2020. nov. 8. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Valami lemeríti az aksit. Nekem a riasztó csinált ilyet.
2020. nov. 8. 14:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen , beindul akkor is , nagyon fullad sokáig , nem lehet gyertya probléma?
2020. nov. 8. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"...az önindító teker , de nem..."

Az üzemanyag rendszernél lehet valami probléma.

2020. nov. 8. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép lassan elengedi valahol a nyomást az üzemanyag rendszer.
2020. nov. 8. 15:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Üzemanyag rendszer tömitetlensége.
2020. nov. 8. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mégis a sok okos mit nem ért azon hogy TEKER AZ ÖNINDÍTÓ ???

Akkor miért az akksi lenne a hibás?

De lehet gyertya probléma is.

2020. nov. 8. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az önindító teker rendesen és nem kínlódik akkor az akkumulátor problémát ki lehet zárni. Elsősorban üzemanyagrendszerre tippelek, de ez sem biztos. Lehet gyertya probléma, lehet trafó probléma is akár. De én inkább az üzemanyagrendszernél maradnék. Amit én tapasztaltam egyik régebbi autómnál ott is volt ilyen hiba hogy nehezen indult mert levegősödött a rendszer valamiért. Akkor olyan módszert javasoltak nekem hogy adjam rá párszor a gyújtást de ne indítsak rá hogy a pumpa dolgozzon nyomja az üzemanyagot és kilöki ezzel levegőt a rendszerből. Működött ez a megoldás mert kb 5x csináltam meg több órás állás után és akkor jóval könnyebben beindult az autó. Persze ez a megoldás csak átmenetileg jó ameddig ki nem derül hogy miért levegősödik és hol, azt kell javítani és akkor jó lesz. De mondom hogy nem biztos hogy neked is ez a problémád, sok oka lehet.
2020. nov. 8. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ezt ki:

a kulcsot 2-es állásba fordítod, vársz amíg elhallgat a benzinpumba búgása. Visszarakod 0-s állásba. Ezt megismételed 3-4 alkalommal majd csak utána tekered tovább 3-as állásba.

Ha így rögtön indul, akkkor az üzemanyagrendszerrel lesz gond, valószínűleg szivárog valahol.

2020. nov. 8. 16:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Valóban ! Üzemanyagrendszerrel volt a gond , nagyon hosszú ideig búgott az ac pumpa , aztan fecskendeztünk előrenüzemanyagot , ahol valamiért nem nyomta fel odáig , így beindult... koszonom a segítséget!
2020. nov. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!