Miért nem indul az autóm?
Villamossági szerelőhöz kellene vinni . Apósom H astrával járt ugyan így autószerelőtől autószerelőig járt az autó nem találtak semmit . Végül el vitte egy villamoságishoz ahol meg tudták csinálni , pontosan nem tudom mit cseréltek rajta , de már újra hibátlanul teszi a dolgát a gép .
Autószerelővagyok , de én csak V8-as és V12-es autókat csinálok főleg amerikai gépeket így én nem próbálkoztam vele sem szerszámozottság sem olyan szintű hozzá értésem nincs európai kis motoros autóhoz . Amerikai autók jobban vonzották így én érte specializálódtam és csinálom is őket igen szép számmal .
Miért cseréltek gyujtáskapcsoló betétet?
Az önindítóhoz megy egy vezeték, nem túl vastag.
Ezen jut el a 12 Volt a gyujtáskacsolótól (relén keresztül?) az önindító behúzó tekercséhez.
Ha ott nem jelenik indításkor egy próbalámpán láthatóan a feszültség, akkor az önindító még jó lehet, mert villany nem tud mit csinálni.
Ez legyen az első kör...
villany nem > villany nélkül nem
Csereberélünk mindent, anélkül, hogy valamiféle hibakeresést csinálnák, legalább indulásnak eldöntendő mi is lehet a baj?
Ne szerelőhöz vidd, hanem aki ért az elektromossághoz.
AZ kitudja mérni hogy hol van áram és hol nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!