Van DaewoLeganza autom és nem indul, de előtte pár perce ment, mikor rá startolok akkor csak a műszer falon kicsit halványolnak a kijelzők, semmi hang semmi nem jön sehonnan. Az akkumulátort teljesen feltöltve próbáltam újra és semmi. MI LEHET A BAJ?
Figyelt kérdés
2019. febr. 20. 20:26
1/6 anonim válasza:
Ha így van akkor az önindító csinálta össze magát.
2/6 veterán vas válasza:
Vagy valamelyik kábelt talán meg kellene tisztogatni?
3/6 A kérdező kommentje:
Az akku kábelokat meg tisztítottam finom csiszolóval, milyen kábelt kéne még úgy meg nézni vagy tisztitani?
2019. febr. 21. 00:19
4/6 D. Brasco válasza:
Az öninditóhoz menő nagy vastag + kábelt,esetleg a motor testelését is erdemes lenne megnézned
5/6 A kérdező kommentje:
Na emberek megvan oldva a probléma, az a vastag + kábel volt oxidálva, ki cseréltem és megy! Nagyon köszönöm szépen a válaszokat!
2019. febr. 21. 12:21
6/6 veterán vas válasza:
Háááát igen!
A fémtiszta kontakt csodákra képes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!