Mért nem indúl ujra az aútom ha megállítom?
Van egy Rover si 1998-s autom.
Minden tökéletesen müködöt, de gondolom korára tekintettel, az öninditó nem inditott, Indításkor csak kattogott. A bevett szokás, kopogtatással elindúl.Ezt kicseréltem eredeti újra, és még az akkumlátort is hátha az is kora miatt nem inditott volna.
Viszont most újra ezeek a gondok jönnek annyival más, hogy hidegen elindúl, viszont ha megállok vele, már párszor nem indúl újra a kocsi. Megint csak indításkor kattog. Próbáltam kocogtatni de most már erre sem indúl. Ugy 1-2 óra állás után elsző indításra indúl.
Figyeltem hűtést, és mértem akku töltöttséget is a fütésnél vettem észre hogy a hűtő irányában levő cső kegyetlen kemény volt, mintha el lett volna dugulva. A hütő viz jelzője közepes értéket mutatott és a termosztát is beindul ha felmelegszik.
Valakinek ötlete mitől nem indúl újra?
Most utolsó alkalommal aútópálya tankolásnál történt, és elég kellemetlen egy ilyen helyről kivontatni, kigurítani a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!