Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » " Lekent" forgalmi vizsgán, a...

Ultraboy kérdése:

" Lekent" forgalmi vizsgán, a vizsga biztos, gyakorlatilag mindent elnéz?

Figyelt kérdés
Öcsém hétfőn vizsgázik és bizony az oktató mondta neki hogy ha nem ad pénzt, nehéz lesz a vizsgája. Ő meg persze adott, mondván nem akar bukni. Csak nehogy az legyen hogy ad pénzt és annak ellenére is meghuzzák. Tehát hamár kenő pénzt szednek le róla akkor már biztosan engedjék is át, még ha páe hiba be is csuszik neki.
2020. nov. 7. 18:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindent azért nem, egy balesetveszélyes autót így sem enged át, de egy-egy kisebb hibát elnéz. Egyébként ez illegális.
2020. nov. 7. 18:23
 2/20 A kérdező kommentje:

igen nyilván baleset veszélyes helyzeteket ő sem fog elnézni. Gyalogos figyelmen kivűl hagyása, piroson át száguldás, villany oszlopba tolatás amiből kár keletkezik a kocsiba stb stb...

de ilyet elnéznek hogy ha véletlen lemarad egy index, vagy a kelleténél töbször korrigál parkolásnál, 30 helyett 33-al megy stb

2020. nov. 7. 18:27
 3/20 anonim ***** válasza:

Hú, bocsi, félreolvastam, azt hittem műszaki vizsga, nem tudom miért. :D

Forgalmi vizsgán (amiért fizettünk) nekem engedte, hogy arra menjünk, amerre az oktatóm mondja(megszokott utam), nem kellett húznom útvonalat, menővert és parkolást, de csak ennyi. Ez minden vizsgabiztosnál más. Balesetveszélyes hibánál ugyanúgy buktat természetesen.

2020. nov. 7. 18:33
 4/20 A kérdező kommentje:
Akkor a kenőpénz csak egy könnyítés, de nem egyenlő a biztos sikeres vizsgával
2020. nov. 7. 18:54
 5/20 anonim ***** válasza:
Bukhat aztán le is tagadhatja hogy kapott pénzt.
2020. nov. 7. 23:53
 6/20 anonim ***** válasza:
16%
Nem jó ötlet a lefizetés. Plusz ha más is megcsinálja kenőpénz nélkül, csinálja már meg ő is. Más se akar többedik vizsgát, de ez nem kívánságműsor.
2020. nov. 9. 09:42
 7/20 A kérdező kommentje:
nem kívánság műsor, de sok helyen konkrétan megmondják hogy vagy hozol pénzt vagy szivatni fognak és buktatnak orrba szájba.
2020. nov. 9. 20:07
 8/20 anonim ***** válasza:
Átment az öcséd a vizsgán?
2020. nov. 10. 14:21
 9/20 A kérdező kommentje:

Igen átment! 30.000 forintot kért az oktató tőle és akkor nem fog megbukni.

Át is ment ezzel a kis " segítséggel"

2020. nov. 12. 03:33
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
Undorító az egész, nekem ez a véleményem.
2020. nov. 12. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!