Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le szoktad engedni menet...

Le szoktad engedni menet közben az ablakot?

Figyelt kérdés

Úgy értve, hogy nem nyári kánikulában, mert akkor ott a klíma, illetve nem fagyos időben, amikor inkább fűt az ember, hanem olyankor, amikor elfogadható idő van kint.

Én ilyenkor le szoktam engedni kicsit mindkét oldalon, hogy jöjjön be a kinti friss levegő, ami jobb, mint belül keringetni, viszont gyakran látom, hogy egyesek ilyenkor is teljesen felhúzott ablakkal közlekednek.

Ennek mi az oka? Zavarja őket az utcazaj?

Te le szoktad engedni az ablakot, ha nincs túl hideg/meleg kint?

2020. nov. 4. 11:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de inkább mikor meleg van, nyáron nagyon szeretek lehúzott ablakokkal menni a városban pl.
2020. nov. 4. 11:13
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyaron huzom le mert a klimat nem szeretem. Es amikor elfogadhato akkor is, de amugy nem igazan szeretem, mivel a szelzaj, faraszto tud lenni ha nem 5-10 kmre mesz.
2020. nov. 4. 11:17
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Engem zavar a menetszél vezetés közben azt se szeretem ha más leengedi mellettem
2020. nov. 4. 11:17
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szinte soha.
2020. nov. 4. 11:27
 5/21 A kérdező kommentje:

Csak úgy eszembe jutott, hogy régen olvastam valahol, talán itt a gyakorin, hogy egy lány írta, hogy elhívták randira, de a fiú a nagy melegben sem húzta le az ablakokat.

Kérdezte, hogy miért, mire azt a választ kapta, hogy azért, mert így azt hihetik, hogy van klímája, és menőbb a kocsija.

Szóval sokféle indok lehet. B)

2020. nov. 4. 11:34
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha cigizek
2020. nov. 4. 12:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg osszekocolja a hajam
2020. nov. 4. 12:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nagyon hideg/meleg van, illetve pályán megyek akkor van felhúzva.
2020. nov. 4. 12:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs klíma az autómban, úgyhogy egész nyáron lehúzott ablakkal járok. De mivel az ablak is csak tekerős, így mindig csak azt az egyet húzom le, ami mellettem van. A többit nem érem el. :D Hidegben, ha nagyon párás a szélvédő, akkor is szoktam szellőztetni egy ideig indulás után. Meg ha álmos vagyok a fűtéstől, akkor pár percig engedek be friss levegőt.

"Normál" időben csak akkor húzom le, ha melegem van, mert egyébként zavar a menetszél. 70-80 km/h felett pedig minden időben fent vannak az ablakok (nyáron max egy pici rést hagyok, de autópályán 100 felett már annyit sem), mert úgy meg már kifejezetten zavar a menetszél.

2020. nov. 4. 12:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire leengedett ablakkal járok, hacsak nincs hideg (klíma nincsen), de vannak olyan emberek, akik nem bírják a huzatot, megfájdul a fejük, fülük, ha huzatot kap, ők nyilván nem leengedett ablakokkal közlekednek.
2020. nov. 4. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!