Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4 2001 1.4 16v autóm...

Golf 4 2001 1.4 16v autóm olajcsere előtt áll. a tél kozeledtével, érdemesebb hígabb olajat beleonteni?

Figyelt kérdés

5w 40 volt eddig benne a márka nevet most nem tudom megmondank nektek, de nem voltam megelégedve vele, csipegette.

12.000-hez közeledve most öntöttem bele az utolsó cseppet az 5l-es kannábol.

Golfosok, tudnátok ajánlani valami jó olajat a kocsimba?

Nem érdekel az ára, de nyugodtabban alszok ha tudom, hogy jobb minőségű olaj van benne. Imádom ezt a kocsit.

25/l

2020. nov. 1. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mannol 5w40-et ajánlom, olcsó és jó. Érdemes ránézni a pcv szelepre, hogy jó-e, mert az a leggyakoribb oka az olajfogyasztásnak. Eneos olajat általában picit szokták csipegetni az autók valamiért, ez volt benne?
2020. nov. 1. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem érdemes hígabbat, az 5w-40 jó bele és maradhat, de 10w-40 is mehet bele, ha megfele a VW által előírt szabványnak.

Ha csipegeti, én ezeket az olajakat ajánlom, ezekkel lehet mérsékelni a csipegetést:

[link]

[link]

A Mannol 5w40 is ahogy az első írta:

[link]

2020. nov. 1. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen szuperek vagytok!!
2020. nov. 1. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
a mai motorolajok több fokozatú motorolajok, télen és nyáron is ugyanazt kell használni
2020. nov. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!