12,46 Volt, nyolc nap múlva 12,40 Volt van az akkumulátorban az természetes csökkenés?
12 Volt,12 Ah akkumulátor.
Nincs fogyasztó bekötve,sem óra sem semmi,kulcs kivéve.
Ez fél voltot jelent?
Rendben van így?
Nem tudom neked hogyan jött össze a 0,5 Volt, nekem ez csak 0,06.
Az meg teljesen jó. Főleg, hogy az éjszakák már hűvösek.
Látom a matek nem az erősséged.
A mostani csökkenés az nullaegész hat század.
Ha lemegy 12,36-ra az egy tized.
Akkor lesz egy Volt a csökkenés, ha 11,46 lesz.
Nekem 1 éves akkum van. Reggelre indulás előtt 12,31V-ot mérek rajta.
Neten azt írják mindenhol, hogy ilyen feszültség értékkel kb 50%-on lehet az akksi. Létezhet, hogy tényleg ennyire leesik vagy a 3 ezer Ft-os multiméter csalhat lefelé? Ha feltöltöm okostöltővel akkor is másnapra 12,30V.
Ha megyek vele mondjuk 30km-t és megnézem 4 óra múlva akkor 12,68V körül van. Járó motorral meg 14,35-öt mérek tehát a generátor valszeg jó.
9-es: Csak az ajtót szoktam kinyitni mikor mérem. De majd kipróbálok egy olyat, hogy az anyós ajtót nyitom ki és onnan húzom meg a motortér nyitót és úgyis megmérem a feszültséget.
Benzines autókban az tuti, hogy hallani az üzemanyagszivattyút ha kinyitod a vezetőoldali ajtót.
Igazából semmi fogyasztó nincs a kocsiban. Riasztó nincs. Rádió az gyári. Világítást nem szoktam felkapcsolni mérés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!