Az aksi fel tud robbanni? Vagy ez természetes jelenség?
Felvittem a lakásba az autó aksiját, éjszaka töltöttem, és reggel arra lettem figyelmes, hogy erősen "zizeg", mintha bogyborékolna bent, olyan hangot adott, és két oldalt kb fél-fél centit kipúposodott.
Nekem nem tetszett a dolog, gyorsan levettem a töltőről, akkor enyhült a zizegés, és óvatosan levittem zöld területre, jó messze bármilyen lakott helytől, egy nagy bokros alá tettem, ha netán felrobbanna.
Aztán megnyugodott, és nem történt semmi, de az lenne a kérdésem, hogy ez természetes jelenség és ne foglalkozzak vele, vagy főleg ez a kétoldali púposodás veszélyt jelent? Szóval ennek annyi és dobjam ki vagy nem kell félnem tőle és jó még?
(teljesen zárt rendszerű aksi)
A zöld területre vitel okos dolog volt. Jót fog tenni a környezetnek, ha felrobban és mindenfelé sav meg ólom darabok szóródnak szét!
csak átmenetileg vittem oda, ne viccelj már, jobb lenne ha a házban robbanna fel? nyilván nem marad ott, de az jó menedékhelynek tűnt hirtelen, távol mindentől.
és esetleg a kérdésre is tudsz?
A házban fel tudod takarítani, azt a mocskot, amit a tudatlanságod okoz.
Ott a link, olvasd el! Minden kérdésedre választ kapsz benne! Ne kelljen már idemásolni!
Ólom savas akkukra jellemző a gáz képződés (hidrogén) leginkább intenzív töltéskor vagy túltöltéskor.
Valószínűleg túltöltötted és megrottyant.
Ez káros az akkura nézve.
Robbanhat is a keletkező hidrogén miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!