Ki volt a hibás ebben a koccanásban?
Elismerte, tanúk előtt, írásban, aláírva, lehetőleg rendőr jelenlétében, jegyzőkönyvezve?
Mert olyat is láttunk ám már, hogy szóban elismerte, aztán másnap a rendőrök csöngettek a "vétlen" félnél, hogy balesetet okozott majd elhagyta a helyszínt, és erre három tanú is van...
Végül kpban ide adott egy jelentéktelen összeget a 21 éves kocsim lökhárítójára és mindenki ment dolgára.
Utolsó, miért lenne kamu a sztori? Szerinted szórakozásból valaki kitalál egy sztorit? Sajnos nincs ilyenekre időm, bár lenne.
"Végül kpban ide adott egy jelentéktelen összeget a 21 éves kocsim lökhárítójára és mindenki ment dolgára."
Nem akarlak ijesztgetni, de a tesók pont így szokták. Aztán rendőrség, baleseti helyszín elhagyása, feljelentés, ismeretlen tettes, frsz. megvan, négyen ültek az autóban, mind tanúsítja...
Legalább volt térfigyelő, ahol történt, meg ahol megálltatok?
11-es:
ilyen is van. Én már olyat is hallottam, hogy haveromékba belement oldalról egy srác. Ott leírták A4-es papírra, hogy a srác volt a hibás, adatokkal mindent, dátum idő stb. Aztán másnap már azt mondta, hogy ő este sötéttel fenyegetve érezte magát és azért írta le, hogy ő a hibás. Hónapokig ment a huzavona végül a biztosító nem fizetett. Ezért kell mindig rendőrt hívni tök mindegy mennyire tűnik jószándékúnak a tag.
Persze, volt. A kocsiban is volt cam. Meg nem is tesókák voltak, hanem egy középkorú hölgy.
De egyébként nem semmi, hogy ilyenek vannak. Később rád hívják a rendőrt. Meg sem gondoltam volna. Ennyivel is okosabb lettem.
Utolsó, lehet, hogy igazad van. Utólag sajnáltam is az esetet. De igazából neki a kocsi abszolút nem sérült, de tényleg semennyire, mert a vonóhorog felfogott mindent. Nekem nyomódott be a lökhárító.
Na mindegy, igazából megtörtént, így történt. Ez van.
Tehát te bem is kérdezel igazán, hanem népnevelsz?
Rendben, de be itt és ne hülyeséget terjessz!
Mázlid volt. Ha határozottabb lett volna a hölgy, akkor te fizetsz.
A balesetet te okoztad a nem megfelelő követési távolság miatt.
Van, amikor nem a hátsó a hibás (pl. "büntetőfékezés"), de ez nem olyan eset volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!