Nyilván Honda, eggyel feljebbi liga, szebb, kényelmesebb, erősebb, jobban felszerelt. Az Octáviák legnagyobb része fapad, és csúnyán öregszik.
2020. okt. 13. 08:44
2/9 anonim válasza:
Skoda, nem is kérdés.
Jól nézd meg, hogy ne egy sokgazdás, ütött-vágott fapad delux ex cégautót, vagy esetleg taxit vegyél.
2020. okt. 13. 08:46
3/9 Morzsi007 válasza:
Én a japánt választanám. Honda.
Persze kevés km-rel, mert a dízelek ennyi idősen már nem a legmegbízhatóbbak, mindegy milyen márkáról beszélünk.
Nézd meg melyik tetszik jobban, megjelenés, vezetés szempontjából. Ha van lehetőség próbáld ki mindkettőt, úgy már könnyebb lesz döntened.
2020. okt. 13. 09:34
4/9 anonim válasza:
Honda, de úgy tudom, hogy a 2.2-es motorok nem túl jók. Nézz utána.
2020. okt. 13. 09:47
5/9 A kérdező kommentje:
A Honda 2.2 dizelről én nem hallotam rosszat , azt olvastam meg biztató motor
Az év motorja címet ís el nyerte 2005 Ben ha jól tudom
245 ezer van a Hondában ami le informálható
A Skodában 270 körül van
De a Skoda 2015 Ben lett be hozna így azt vissza menőleg nem ismert
2020. okt. 13. 13:04
6/9 Morzsi007 válasza:
Magyarországit, egy tulajosat, ha lehet főleg ennyi km-rel. Van bennük rendesen, így bármelyik lehet zsákbamacska, de szerencsével is járhatsz.
2020. okt. 13. 14:32
7/9 Krómgyűrű válasza:
Skoda.
2020. okt. 15. 15:13
8/9 anonim válasza:
Honda megbízhatóbb, dinamikusabb motor. Motorkód alapján csekkold le, hogy nem-e érinti hajtókarcsapágy probléma a skodát, ha ezt választanád. Ennyi kmnél szeret kikönyökölni a blokk oldalán. Ha fejfájásmentesen akarsz autózni, akkor 1.6 bse motorkódos benzines skoda, úgy megy mint 1.9, csak kevésbé tuningolható. Ezzel sok gondod nem lesz. Honda 2.0 vagy 2.4 benzines se épp baklövés 2.0 még fogyasztásra is vállalható. Dízel traktorba és teherautóba való. :D
2020. okt. 16. 13:26
9/9 anonim válasza:
Pont ma rakott ki a Becsületesnepper egy videót, ahol egy pont ilyen Accordot mutat be, 2.2 dízel, 566 ezer km.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!