Honda Accord milyen választás? Rohadós-e?
Átlagosan rohadnak, mindenesetre ennyi idős japán autónál megvételkor figyelni kell a rohadásra, olyat vegyél, ami még jó. Utána pedig ne spórolj, legyen benne az első szervizben az alváz- és üregvédelem is.
Manuálissal az igaziak, megbízhatóság tekintetében az automata sem szörnyű, de a manuális egység annyira jó ezekben, hogy szerintem vétek nem azzal venni.
2.0 még kicsit kevés, ha szeretsz lendületesen autózni (és ebben az Accord elég jó), a 2.4 már pályán is elemében van.
Jó választás az Accord, bár konkurenseihez képest drágább, nem véletlenül. A futómű nem olyan kényelmesre hangolt, inkább sportos, de azért nem fogja kirázni a veseköved.
Rohadósnak rohadós, de már a közhiedelmeknél sokkal kevésbé a 2. generációs Mazda 6. Rohadásra ugyanígy ott is figyelni kell. Azt még jobb vezetni, kényelmes is, tényleg meglepően sportos egy szedánhoz képest, viszont kicsit feszes a futómű. 2 millió körül már akadnak szép állapotban, az 1,8-as motort viszont itt kerüld, gyenge is, hangos is, nem is eszik olyan keveset. Nagyobb motorral érdemes.
Mert 1.5-2M-ért nagy valószínűséggel minden lesz az az Accord, csak megbízható nem. 15-16 éves autóról beszélünk. A korából, és a típushibákból adódóan nem kell egy év, és újra rámegy majd a vételár.
Tudom miről beszélek, mivel Accord tulajdonos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!