Nagy baj, ha átmentem a gázlón is beverte kicsit a vizet a motorháztetőbe?
Falun élünk, nem tűnt nagyon nagynak a víz, de ahogyan átmentem, beverte, csak otthon vettem észre.
25 éves Renault Megane. Kicsit alacsony az orra.
Majdnem megvertek apámék, meg őrjöngtek. Van 2 másik autónk. Az öcsémnek most vettek egy pár éves Golfot. Nekem néha odaadják ezt, most őrjöngtek, meg hogy nem adnak nekem autót. Azt tegyük hozzá, hogy 2 éve ezt az öcsém totálkárosra törte, majdnem megölve engem. De akkor is engem vettek elő, meet nekem kellett megakadályozni. Örültem, hogy nem jöttek nekem.... Oké, hiba volt, de nem tűnt nagynak, kb. 10 centis víz, de árok, így juthatptt bele valahpgy, anyám ennél nagyobb vízben átjött...
A család témához annyit szólnék hozzá, hogy ilyenkor szokott az lenni, hogy felnő a gyereket és utána a házuk felé se néz a szülőknek, mert állandóan csak a bántást meg az ideget kapta.
Aztán meg csodálkoznak a szülők, hogy úgy halnak meg, hogy évekig nem is látták a gyereküket.
Ezt inkább îrd a családi kapcsolatok témakörbe.
Amúgy meg nem lesz baja.
Nincs is baja, de ha lenne is, se kellett volna úgy tenni velem...
Egyébként meg ott sok a bunkó.
Azóta simán lehet vele járni, semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!