A motorhazteto ala ragasztott olajcseres matricanal a cserekor aktualis km allapotat szoktak feljegyezni, vagy a kovetkezo, jovobeni olajcsere km allapotat?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 23:46
1/3 anonim válasza:
Azt szokták ráirni, ami a km órában van amikor cserélik az olajat.
Nekem olyan matricát is ragasztottak már ár, amin be lehetett X-elni hog ymit cserétek +km óra állást odaírni (olaj, olajszűrő, lgészűrő, pollenszűrő).
2/3 anonim válasza:
Na újra nekifutok, túl sokat gépeltem mellé :)
Tehát nekem olyant is ragasztottak már rá, amin be lehetett X-elni hogy mit cseréltek+km óra állást odaírni (olaj, olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő).
3/3 anonim válasza:
Azt a km állást szokták ráírni amikor a csere volt, a motorolaj típusát szokták még egyes helyeken meg beszokták ikszelni hogy volt-e levegő szűrő csere is. Én magam cserélem az olajat már 2 éve mert arra nem érek rá hogy időpontot kérjek meg elmenjek és várjak 1 órát az autóra, főleg hogy hétköznap reggeltől estig nyomom ahogyan ők is, ezért sosem érnék be akkor amikor még javában neki állnának. Anyagilag nem spórolok túl sokat hogy magamnak csinálom, de ha épp este érek rá ezzel foglalkozni akkor letudom este és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!