Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Frissen ragasztott szélvédővel...

Frissen ragasztott szélvédővel padkáztam. Elcsúszhatott a ragasztás?

Figyelt kérdés
Keretet kellett ragasztani mert beázott. Száradt pár órát de én hülye fejemmel elhoztam, bár mondta a szélvédős, hogy már mehetek vele... hazajöttem és mivel fizető parkoló az utcánk ezért a ház elé kell felállnom ahol van egy 10 cm-es padka. Szüleim szerint nem volt jó ötlet és elmozdulhatott a ragasztás. Most szerintük nem lesz jó, feleslegesen csinálták meg... hagynom kellett volna ott pár órát még... 19/F
2017. jún. 21. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából ha már kötve a szélvédőragasztó akkor m1,mert annál stabilabb sosem lesz.

Tehát ha kivolt várva a kötési idő (normális körülmények között,mert vannak helyzetek amikor 1,5 órával több idő kell) akkor nem baj.

Kérdés,hogy már készrekötött-e.

2017. jún. 21. 12:41
 2/7 A kérdező kommentje:
7 óra 45 körül kezdték el csinálni, és 11 óra 35 perckor indultam el vele.. 10 óra 40 körül mondák, hogy kb. egy óra és mehetek el vele..
2017. jún. 21. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
3 órát mondtak, hogy az a száradási idő.. buta voltam, tudom.. de egy kátyú is ugyan olyan hatást válthat ki mint óvatosan 10 cm padkázás..
2017. jún. 21. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Észre fogod venni, ha nem lett megfelelő a ragasztás. De szerintem annyi idő alatt már meg kellett kötnie annyira, hogy ne mozdulhasson el. A padkázás kicsit mást jelent, de ha nem huppantod az autódat neki, csak felállsz rá óvatosan, nem lehet baj.
2017. jún. 21. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:

3 óra?

Nekem még 5 óra múlva is mérték :D

2017. jún. 21. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Úgy állok fel, hogy közel megyek, kicsavarom a kereket derékszögig, nekiérintem a kereket a padkának majd finom kuplung és enyhe gázzal felteszem a ( most jobb) jobb kereket, majd kicsit tekerek egyenesbe, és a balt is felrakom. Szinte alapjáraton megyek fel, tényleg vigyázok rá amúgy is. Ha továbbra is beázik rám lesz fogva és folyamatosan vagy hetekig ezért leszek piszkálva...

Mondjuk megszoktam már, amikor kezdtem 18 hónapja vezetni akkor egy kuplunghibás Swiftet kaptam szerelő mondta, hogy ha ügyes az ember 250km-t kibír és mentem vele 220-at, szóval én tettem tönkre és ezért nem vezethetem Apu autóját, mert tönkreteszem... ( bocsi, ezt ki kellett írnom magamból, már frusztrált)

2017. jún. 21. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:
ezt mi látatlanba honnan tudjuk amúgy???????
2017. jún. 21. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!