Frissen ragasztott szélvédővel padkáztam. Elcsúszhatott a ragasztás?
Igazából ha már kötve a szélvédőragasztó akkor m1,mert annál stabilabb sosem lesz.
Tehát ha kivolt várva a kötési idő (normális körülmények között,mert vannak helyzetek amikor 1,5 órával több idő kell) akkor nem baj.
Kérdés,hogy már készrekötött-e.
3 óra?
Nekem még 5 óra múlva is mérték :D
Úgy állok fel, hogy közel megyek, kicsavarom a kereket derékszögig, nekiérintem a kereket a padkának majd finom kuplung és enyhe gázzal felteszem a ( most jobb) jobb kereket, majd kicsit tekerek egyenesbe, és a balt is felrakom. Szinte alapjáraton megyek fel, tényleg vigyázok rá amúgy is. Ha továbbra is beázik rám lesz fogva és folyamatosan vagy hetekig ezért leszek piszkálva...
Mondjuk megszoktam már, amikor kezdtem 18 hónapja vezetni akkor egy kuplunghibás Swiftet kaptam szerelő mondta, hogy ha ügyes az ember 250km-t kibír és mentem vele 220-at, szóval én tettem tönkre és ezért nem vezethetem Apu autóját, mert tönkreteszem... ( bocsi, ezt ki kellett írnom magamból, már frusztrált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!