Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy baj, ha átmentem a...

Nagy baj, ha átmentem a gázlón is beverte kicsit a vizet a motorháztetőbe?

Figyelt kérdés

Falun élünk, nem tűnt nagyon nagynak a víz, de ahogyan átmentem, beverte, csak otthon vettem észre.

25 éves Renault Megane. Kicsit alacsony az orra.

Majdnem megvertek apámék, meg őrjöngtek. Van 2 másik autónk. Az öcsémnek most vettek egy pár éves Golfot. Nekem néha odaadják ezt, most őrjöngtek, meg hogy nem adnak nekem autót. Azt tegyük hozzá, hogy 2 éve ezt az öcsém totálkárosra törte, majdnem megölve engem. De akkor is engem vettek elő, meet nekem kellett megakadályozni. Örültem, hogy nem jöttek nekem.... Oké, hiba volt, de nem tűnt nagynak, kb. 10 centis víz, de árok, így juthatptt bele valahpgy, anyám ennél nagyobb vízben átjött...

2020. okt. 12. 18:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#10 Már oda se adják oda xD
2020. okt. 12. 21:04
 12/28 anonim ***** válasza:
a motorháztetőbe? az áll egy lemezből, és alatta a merevítésből? ha annak a két rétege közé ment víz, akkor az egész motorház víz alatt volt valszeg. :D
2020. okt. 12. 22:34
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem, nagyon nem. Ahogyan kapatptt fek a túl oldalra, az orra eleje alá ment. Ezt a hülye gázlót se tudják megcsinálni mióta. Kihordták a kavicsot is belőle.

Nagyon a alacsonyan van az orra, az tény. De korántsem volt víz alatt az autó, ahhoz egy komplett folyó kellene.

2020. okt. 12. 22:51
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha pharaszt vagy aki tökön babon paszulyon át közlekedik toronyiránt akkor miért nem jársz traktorral? felétek még nem találták fel az utakat?
2020. okt. 12. 22:56
 15/28 A kérdező kommentje:
4 km-ert kell kerülni. Egyébként eléggé a település szégyene. Nem járok ilyen helyeken.
2020. okt. 12. 23:03
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát 4 km kerülő olcsóbb mint átmászni árkon bokron, és tönkretenni a kocsit. Venni kell egy lada nivát, azért nem kár.
2020. okt. 12. 23:16
 17/28 anonim válasza:
A 25 éves autóra ha vigyáztak, nincs szétrohadva. Öcsikének meg nem kell szerintem milliós autó..
2020. okt. 14. 09:14
 18/28 A kérdező kommentje:

De, full rozsda, még az oldala is. Meg mióta széttörte, minden baj van vele.

6 millióért vettek neki, igaz adott bele kb. 700.000-t.

2020. okt. 14. 09:52
 19/28 A kérdező kommentje:
Egyébként semmi baja nincs a kocsinak, felfújták eléggé.
2020. okt. 14. 09:53
 20/28 anonim ***** válasza:
Erről a helyzetről írj a családi kapcsolatok rovatba, hátha ott tudnak majd tanácsot adni, hogy hogyan tudnád hosszútávon kezelni!
2020. okt. 14. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!