Mi volt a legnagyobb hiba sofőrként, amit vezetés közben elkövettél?
Figyelt kérdés
Mióta vezetsz + lett belőle rendőrségi ügy?2020. szept. 30. 23:49
1/22 anonim válasza:
Nekitolattam egy fának. Nagyon lassan mentem neki, úgyhogy sérülés sem lett.
2/22 anonim válasza:
Busz vizsgán kimentem egy autó elé és megbuktam.
3/22 anonim válasza:
Forgalommal szemben mentem, mert azt mondta a GPS hogy "az elágazásnál tartson balra", de nem fogom a GPS-re, itt egyértelműen én voltam a hülye. Amúgy Cipruson voltam előtte egy hónappal :D Nem vezettem ott, de elég sokat figyeltem a forgalmat. Majdnem 2 éve vezetek, éjszaka volt sötétben, rendőrök nem jártak arra, csak egy autós megállt segíteni. Akkor már rájöttem én is, abból hogy megláttam az útnak a számát fordítva felfestve. Talán az volt a szerencsém (vagy nem szerencsém) hogy éjszaka nem volt forgalom, így gyorsan meg tudtam fordulni, de ha jött volna szembe autó akkor nyilván nem is mentem volna arra.
4/22 anonim válasza:
Fel vettem 1 stoppost. Feleségem a két gyerekkel a hátsó ülésen ült. Én bamba nem vettem észre, hogy a belső tükörből szemezni akart a feleségemmel.
Ekkor megfogadtam többet nincs stoppos nálam.
1975 töl vezetek, a srácot nem vertem el, mert utána mesélte el a feleségem...
6/22 anonim válasza:
3 éve vezetek, két hónapja rosszul mértem fel, hogy beférek-e két parkoló autó közé. Meghúztam az egyik hátsó lökhárítóját. Kb egy 10 centi hosszú csíkban lejött a fényezése, az én autómon csak az ő festéke maradt amit nedves ronggyal letöröltem. Hagytam neki egy cetlit. Beszéltünk, biztosítónak bejelentettük.
7/22 anonim válasza:
Miért nem hihető hogy előttem azt irja hogy nem hibázott?
8/22 anonim válasza:
Szlovákiában kb. százzal elmentem egy stoptábla mellett. Nem a rendőrségi ügy lehetett volna a legnagyobb gond, de szerencsére semmi nem volt .
9/22 anonim válasza:
Stoptáblát nem vettem észre és simán áthajtottam a kereszteződésben, de mentségégemre legyen mondva, úgy mentem bele, mintha egyenrangú lenne.
10/22 anonim válasza:
Neki tolattam egy Suzuki Sx4-el egy fának, érdekesség az autónak még csak karcolása se lett, ellenben a nyakam úgy megrándult, hogy napokig fájlaltam (#Üvegtigris #személyisérülés) Illetve egy stoptáblás kereszteződést nekem is sikerült benéznem, szerencsére nem jött senki. 4 éve vezetek, lekopogom nagyobb esetek nem történtek. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!