Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek Draskovics...

Mi a véleményetek Draskovics Andris videóiról?

Figyelt kérdés

#autó #YouTube #Draskovics Andris
2020. szept. 30. 11:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sok autó tulajdonos kedveli,rádio müsorban is szerepelt.Nagyon jo fiatal egyetemista,srác. Nagyon szép autói vannak,rendes. Jo ka videoi,sokat fejlődőtt
2021. júl. 26. 14:28
 22/24 krampus válasza:
100%
Szerintem kifejezetten udito videoi vannak, atlagember szamara is elerheto autokrol, hisz ha verprofi elemzest akarok, akkor ramegyek a Speedzone-ra (autobu*ikent ra is megyek!). Az, hogy most az apja egy troger gazember, szerintem mellekes, hisz nem a csaladfajat nezzuk hanem autok bemutatoit. Ha fikazni kell valakit, akkor van ott sok nagypofaju, eroltetett humoru es hulyesegeket beszelo youtube-er autobemutato (neveket nem irok, tudjuk kik ok foszilis es elektromos auto tesztelok koreben), akiket kb fel percen belul le is szoktam kapcsolni, mert a kivagyisaguk nagyon irritalo. Andrisnal nem volt ilyen, hogy lekapcsoltam volna o miatta.
2022. jún. 23. 03:03
 23/24 anonim ***** válasza:
34%
11. Húsz éves taknyos... Mondja ezt egy kivénhedt, pacalszökevény. 😂
2022. júl. 5. 04:40
 24/24 krampus válasza:
100%
2024. Szerintem nagyot fejlődött az évek során a srác. Normális autókról csinál videókat, amik az átlagnak is elérhetőek (ok, becsúszik néha egy egy drága cucc). Vályiék mellett ő az, akit még nézek mint autóbuszi. Pl van az a fickó, aki mindig két nőt visz magával, mert amúgy senki se nézné, igaz így se nézi senki sem már. A másik fickó meg hadart, hogy nem lehetett megérteni. Az apja egy tróger, de erről ő nem tehet, emiatt kár fikázni. Na meg a kora, csak mert fiatal attól még lehet jó, nem? Nekem bejön a stílusa, beszéde és a videók minősége is.
máj. 29. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!