Mi a véleményetek Draskovics Andris videóiról?
Mondjuk kb azt én csak most tudtam meg, hogy " valaki " az apja, bár osztani-szorozni nem fog a véleményemben.
Amúgy nekem mindig az összecsapott szó ugrik be róla, főleg mikor valami ritkán autó ami megérdemelne legalább egy fél órás, alapos körüljárást, helyette elmond valamit amit olvasott a neten vezeti 8 percet és ennyi.
Ebben a témakörben a Speedzone-os bemutatókat sokkal jobbnak tartom.
Elvileg az Apukája a volt miniszter, hasonlítanak, Draskovics Tibor wiki szerint 2 fia van második házasságból, Andrisnak van egy báttya aki az insta oldalt nézve balos, tehát összefüggés megvan. Nincs vele bajom, hogy balos, én nekem van hit gyülis meg jehova meg még antifa ismerősöm is, sőt fideszes is. Tehát nem elítélem csak írom azt amit leszűrtem.
Andris nagyon kispénzű ember szemével mutatja be az autókat, nekem az az élményem vele kapcsolatban, hogy lélekben egy '80 évek beli srác aki a realitás talaján marad. Motorkódokban nagyon ott van, feljből tólja, ami ritka. Ahhoz képest, első autója egy ezerkecske , második egy td Sierra most egy Cápa BMW meg egy Saxoja van. Youtube-ból lazán összehozod ezt ha úgy nézed, hogy 50 ezres feliratkozós csatorna ha 1-2 reklámot dobsz be havi 230 ezret behoz. És nem ma kezdte, jól felépítette és hasznos tartalmai vannak. Én bírom a srácot. Nála volt carvertical reklám? Mert ha igen akkor meg 4db-ból megvan egy elég jelentős összeg 500k+. MHVTomi mondta, hogy ha megszavazzák a nézők a reklámot akkor 2 új projekt lesz és lett a Iveco meg a BMW ami nem áll meg 1 millió alatt.
Online dolgok nagyon mennek. Pl. 50 ötven aktív nézővel ha 6 órát twich-en gémelsz az havi 300 ezer. De persze nem elég a füles mikrofon ha élvezni akarod, 90 ezer csak a hang cucc.
19es
Hát, most hogy ki mit gondol, azt nem tudom, de Andris bizony annak a Draskovicsnak a fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!