Milyen “házi" megoldással próbáljátok meggátolni hogy ellopják az autótokat?
Van-e valakinek valami tuti ötlete?
Van akinek megpróbálták már ellopni, ám nem járt sikerrel a delikvens?
A profi autótolvajok sok mindent hordanak maguknál, hogy a szokványos védelmeket rutinszerűen kiiktathassák, de ha valami egyedi, nem látható megoldás van a kocsin, nem jutnak gyors megoldásra és inkább hagyják.
Egy barátom a komplett gyújtáskábel-köteget ki szokta rántani, na annak a pótlására nem készülnek a tolvajok. Legfeljebb a második körben.
Én a teljesen egyedi helyen elrejtett gyújtásmegszakítóra voksolok, amit kábel mentén kell megkeresni, ha az is jó trükkösen van elvezetve, nem fognak vele szenvedni.
A Pajzs megoldásai tényleg jók, kérdés, hogy mennyire akarsz a zsebedbe nyúlni.
Pajzs védelem már 115 ezertől van.
Igazából én azt mondom 1-1,5 millió Ft értékű kocsinál nem egy nagy összeg ez. Simán rá lehet szánni.
De az is járható út ha csináltat az ember külön bearlock váltózárat meg valami értelmes helyen szerelnek be motortér zárat. Így szerintem 70-80 alatt megáll a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!