Melyik megoldással tudnám élvezhetőbbé, a mély hangokat hallhatóbbá tenni az autómba?
A gyári hangszórókhoz nem akarok nyúlni( elől négy van, két nagy és két kicsi kerek tükör szintjének magasságában) meg van hátul kalaptartó két szélén.
Na most én arra gondoltam, hogy kalaptartóba két ovális hangszóró (valami nevesebb) és hátulra csomagtartóba meg valami subwofert meg erősítőket mondtak nekem. Nem értek hozzá. Állítólag a két kalaptartós hangszóró ha jófajta, akkor a mély hanggal nem lesz gond. Akkor van valami eszköz még, amiről áramot kap és nem akksinak kell mindig működtetnie. Mindezt csak azért kérdezem, hogy ne full sötéten csináltassam és bármibe belevigyenek.
Nem akaarok olyan hangzást hogy az autó szét essen, inkább jól szóljon és a mélyet lehessen jól hallani
legyen inkább a szigetelt ajtó,és mélyláda kombó.
nem tudom mire gondoltak eszköznél aminél nem kell ez első aksi.
én ilyenről nem tudok.
ha pót akut használsz és nincs töltése akkor mindig merülni fog és erősen károsodik,ha kondira gondoltak akkor az meg közvetlen kapcsolatban van az akuval,tehát vesz fel belőle áramot folyamatosan.
de nincs szükség kondira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!