Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen “házi" megoldással...

Milyen “házi" megoldással próbáljátok meggátolni hogy ellopják az autótokat?

Figyelt kérdés

Van-e valakinek valami tuti ötlete?

Van akinek megpróbálták már ellopni, ám nem járt sikerrel a delikvens?

2020. szept. 28. 00:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
8-as ha motorterbe betud jutni, mar viszi is, feldughatod a kapcslodat..
2020. szept. 28. 08:16
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
11. Lehet sose találja meg, de nem is fog 5 perc után kinlódni vele.
2020. szept. 28. 10:29
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Szószerint házi megoldás, mert beállok a házhoz tartozó garázsba vele :P Eddig bevált.
2020. szept. 28. 11:25
 14/23 A kérdező kommentje:

Nekem viszont nincs garázsom, az utcán parkolok.

A láncos megoldás nekem is megfordult a fejemben.

2020. szept. 28. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Az biztos, hogy mindig az a lényeg, hogy tudd késleltetni az ellopás időtartamát. Arra gondolok, hogy átlag autót simán elvisznek 10 perc alatt. Ha már raksz bele egy két trükköt akkor nem biztos, hogy fognak vele foglalkozni inkább otthagyják, mert nő a lebukás esélye ha ott szórakozik vele 1 órát.

Bearlock váltózárat tudom ajánlani. Illetve a pajzs védelem se rossz.

Ott már van motortér zár meg gps stb.

Viszont az is biztos, hogy ha utcán parkolsz simán felrakják trélerre és viszik és fel se tűnik senkinek, mert azt hiszik, hogy rossz az autód. Ezért szokták sokszor nappal elvinni.

Cascot én se kötöttem rá. Másfél milliós autóra nekem 100 ezer felett lett volna évente.

2020. szept. 28. 13:26
 16/23 anonim ***** válasza:

- Normális környéken lakom (úgymond nem fertőzött)

- Garázsban/udvarban tartom

- Casco

- GPS nyomkövetővel szerelt (már így vettem, nagy értékű autó)

Cascot lehet elengedem, mert évi 300.

2020. szept. 28. 13:34
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
6-os vagyok. Azt elfelejtettem, hogy gyári GPS nyomkövetés az én autómban is van. Mobilról le tudom kérni, hogy épp hol az autó. + még az indítást is lehet blokkolni, ha illetéktelen kezekbe kerülne. A gyári riasztó ha megszólal, sms és e-mail értesítést is kapok. Ezt nagyon hasznosnak tartom. Első évben a szolgáltatás ingyenes volt. De azóta is előfizetek rá. Évi 30-at nem sokallok érte, ez töredéke a Casco árának. De sajnos ez a szolgáltatás év végén végleg meg fog szűnni jogi huzavona miatt, amit nagyon sajnálok.
2020. szept. 28. 13:52
 18/23 anonim ***** válasza:

Rendszám gravír minden ablak és lámpa felületben, UV jelzés minden karosszériaelemen, beépített váltózár.

Ezek meglétére utaló matrica mindkét első oldalablakon. Ettől még elvihető, de ettől talán keresnek egy könnyebben vihetőt.

2020. szept. 28. 13:57
 19/23 anonim ***** válasza:
18. mondjuk szerintem a félájultra beherbálozott cigókat nem igazán fogja érdekelni ez :D
2020. szept. 28. 14:03
 20/23 anonim ***** válasza:
De ők nem is fognak elvinni egy immobiliser-rel szerelt modern autót.
2020. szept. 28. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!