Milyen “házi" megoldással próbáljátok meggátolni hogy ellopják az autótokat?
Van-e valakinek valami tuti ötlete?
Van akinek megpróbálták már ellopni, ám nem járt sikerrel a delikvens?
Nekem viszont nincs garázsom, az utcán parkolok.
A láncos megoldás nekem is megfordult a fejemben.
Az biztos, hogy mindig az a lényeg, hogy tudd késleltetni az ellopás időtartamát. Arra gondolok, hogy átlag autót simán elvisznek 10 perc alatt. Ha már raksz bele egy két trükköt akkor nem biztos, hogy fognak vele foglalkozni inkább otthagyják, mert nő a lebukás esélye ha ott szórakozik vele 1 órát.
Bearlock váltózárat tudom ajánlani. Illetve a pajzs védelem se rossz.
Ott már van motortér zár meg gps stb.
Viszont az is biztos, hogy ha utcán parkolsz simán felrakják trélerre és viszik és fel se tűnik senkinek, mert azt hiszik, hogy rossz az autód. Ezért szokták sokszor nappal elvinni.
Cascot én se kötöttem rá. Másfél milliós autóra nekem 100 ezer felett lett volna évente.
- Normális környéken lakom (úgymond nem fertőzött)
- Garázsban/udvarban tartom
- Casco
- GPS nyomkövetővel szerelt (már így vettem, nagy értékű autó)
Cascot lehet elengedem, mert évi 300.
Rendszám gravír minden ablak és lámpa felületben, UV jelzés minden karosszériaelemen, beépített váltózár.
Ezek meglétére utaló matrica mindkét első oldalablakon. Ettől még elvihető, de ettől talán keresnek egy könnyebben vihetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!