Mit tehetek, ha úgy rám parkoltak, hogy nem tudok beszállni a kocsiba?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 13:01
21/31 A kérdező kommentje:
Nekem se jöttek ki a rendőrök...
2020. szept. 27. 17:42
22/31 anonim válasza:
20-as: nálunk a városban ilyenkor leengedik a kereket. Hidd el utána többször nem áll oda.
Én meg pont olyan vagyok, hogy akkor se szeretek kapubeállóba állni idegen helyen ha a kocsinál maradok. Szerintem abszolút bunkóság.
23/31 anonim válasza:
És mi van akkor ha van pótkerék? 🤣🤣🤣
Max ha késsel kiszúr 2 kereket akkor már fogós.. 🤣
24/31 anonim válasza:
Ja és mi van akkor ha van nála vagy szerez egy pumpát?
25/31 anonim válasza:
20-as vagyok. Szerintem ez nem megoldás. Mi van akkor ha ő meg bosszúból beveri a szélvédőmet, vagy mit tudom én... Ezen kívül nem egy ilyen illető van, sok autóval szeretnek odaparkolni. Amit amúgy nem is értek... A társasházaknak van külön parkolója és azt se mondhatom, hogy mindig fullra lenne. Én tuti inkább a saját ablakom elé parkolnék le, parkolóban, mintsem kint az út mellett más kapubeállója előtt. De már semmin nem csodálkozom. :(
26/31 anonim válasza:
20/25: szerezz be egy fém parkolásgátlót, amit csak kulccsal lehet nyitni.
27/31 anonim válasza:
Kb egy 20-asból kijön csak kell egy haver akinek van szerszáma lefúrni a betonba.
Vagy ha nem akarsz rá nagyon költeni. Haver szerzett egy kb fél méteres átmérőjű nagy követ és mindig kirakja ha nem áll ott.
Hidd el, hogy senki nem fog odamenni és arrébb rakni, hogy odaállhasson.
28/31 anonim válasza:
27-esnek igaza van. Valószínűleg egy üres hordó is elég lenne, mert senki sem fogja arrébb rakosgatni.
29/31 anonim válasza:
Ha ennyire leszarja az ember hogy még nekiáll feljebb, akkor jön a kő, ablak bekúr, kézifék kienged, tragacsát kitolni a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!