Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én gondolom hogy a...

Csak én gondolom hogy a jogosítvány megszerzése tiszta lehúzás?

Figyelt kérdés
Egy vagyonba kerül, konkrétan mintha az lenne a cél hogy jó sok pénzt el vigyen. Már bánom hogy elkezdtem. Elsősegély se érdekel. Hogy tanuljam meg? Itt szemetek, meghuznak ha nem tudom.

2020. szept. 24. 22:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11-es: oktatom 600eFtot tesz el havonta nyugdijaskent, 0 diplomaval, 0 vegzettseggel a hata mogott. Konkretan azert, hogy ott ul melletted, es neha befekez ha kell. Persze, nagy felelosseg. De ugyanugy egy orvosnak is nagy a felelossege, aki fele annyit nem visz haza mint egy oktato, es van mogotte jo par evnyi egyetem is... Csakbh lasd mennyire igazsagos.
2020. szept. 26. 13:15
 22/25 anonim ***** válasza:
Amugy meg 300eFt minimum van mindennel együtt a mostani arak mellrtt. Nekem 4500 Ft volt 45 perc, most mar 5800Ft az oktatomnal. 1 ev alatt ennyire ment fel.
2020. szept. 26. 13:17
 23/25 anonim ***** válasza:
#21: Orvosokat ne keverd ide. Papíron egy kezdő orvos valóban keveset keres. Kezdő, papíron. A valóság kicsit más.
2020. szept. 26. 13:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Valóban, kicsit általánosítottam, mert vannak akik magánpraxisban tolják. Bátyám orvos, azért messze nem keres olyan jól, mint sokan azt hiszik, pedig rengeteget ügyel. Viszont az oktatóm pl nem is tartotta végig az órát, rengeteget szüneteltünk, de azt büszkén mesélte mennyit tesz félre, és hogy neki a covid miatti kiesés nem okozott nagyobb gondot.
2020. szept. 26. 13:51
 25/25 anonim ***** válasza:
11%
nem az oktató hibája az ár, olcsóbb volt, csak tavaly(előtt) államosították az egészet és központi díjszabás van azóta... amúgy meg nem hiszem hogy olyan drága, ha belegondolsz mennyi lehetőséget ad cserébe. de szerintem inkább hagyd is mst abba, az ilyen hisztis ideges kis kölykök jobb ha nem vezetnek semmi biciklinél nagyobbat. (az elsősegélyen hisztizést meg külön nem értem, nekem nagyon jól jött többször is a tanfolyamon megszerzett tudás, igaz nekem szerencsém volt, és volt a csoportban valami munkássrác, akit balesetvédelmi papírért küldtek, ő megtanított nekünk egy csomó dolgot, amíg a kis vöröskeresztes kislány csak habogott a könyvecskéjével-de a nagyon alapokat ők is jól elmondják)
2020. szept. 26. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!