Csak én gondolom hogy a jogosítvány megszerzése tiszta lehúzás?
LOL
Az élet egy nagy lehúzás.
Ha nem tanulsz és megb/sznak az nem lehúzás, az a te trógerséged. Atz a lehúzás benne, hogy buktatnak a plusz vizsgadíjért. Még túlzottan emberséges ez az egész. Minden alkalmatlan hülye kaphat ma jogosítványt.
Te is pár plusz Szent Istvánt rááldozva fogsz jogsit kapni, pedig nem vagy az utakra való.
Én amondó vagyok hogy ha ennyire nagy üzlet ez az okatás akkor inkább abba vágj bele.
Csinálj egy sulit,alkalmazz vagy 3-4oktatót,fizess utánuk mindent,vegyél autókat meg tartsd karban őket ,tankold,biztosítás,casco is fillérek rá.
Legyen oktatód elméleti képzésre is,könyvelőd,titkárnőd aki fogadja az új ügyfeleket,és intézi a papírmunkát.
Gyanítom az e-titánért is éves összeget fizetni kell a sulinak.
Pár év haver és nézheted az új ingatlanod a rózsa dombon,és akkor sofőrt is alkalmazhatsz jogsi sem kell neked.
Bírom az ilyen más zsebében turkáló fogalmatlan alakokat.
Csak az üzemanyagot számolják. Ami persze mem egy liter óránként, mert egy tanuló, főleg eleinte igen lassan közlekedik, hármas fölé nem is kapcsol. Egy tanuló autó gyorsabban amortizálódik (főleg a kuplung, váltó). Az autót meg is kellett venni, van egy értékvesztése. Vannak közterhek. Persze az ilyen irigy szerencsétlenek csak azt látják, hogy fúúú 6000 / óra, és egy liter gázolaj 400 Ft.
El kell kérnie ennyit, hogy maradjon rajta óránként 2000 forintja legalább. És nem biztos hogy mindig megvan a napi 8 óra oktatás.
De aki szerint a havi 300 nettó égbekiáltóan, felháborítóan magas jövedelem, az szóljon. Gyanítom, hogy akik itt sokallják az óradíjat, kikérnének maguknak egy ilyen bérezésű állásajánlatot, mert kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!