Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első BMW tulajdonos vagyok...

Első BMW tulajdonos vagyok 2008 523i mire figyeljek oda hogy tartós legyen az autó és jó döntés volt e?

Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Prémium autó,prémium fenntartási költségekkel.Az év végi céges prémiumodnak, bónuszodnak mindig meg lesz a helye ezek után. Arra kell figyelni, hogy mindig legyen pluszban egy fölösleges milliód a bankszámlán arra az esetre ha valami gond lesz.Az pedig lesz mert egy ilyen öreg autóban minden is elromolhat. Azt,hogy jó döntés-e egy ilyet megvenni azt mindenkinek a saját értékrendje és pénztárcája dönti el.Ha valakinek a kényelem, minőség, vezetési élmény a fontos annak jó döntés lehet. A minőségérzet tényleg összehasonlíthatatlan egy Suzukiéval de a járulékos költségek is.Ha valaki egyszerű melósként, annak anyagi lehetőségeivel akar beleülni egy ilyenbe annak meg nagy anyagi felelőtlenség.Nem vagyunk egyformák, minden autó megtalálja a maga gazdáját.
2020. szept. 22. 11:42
 2/5 D. Brasco ***** válasza:
Szerintem arra figyelj oda,hogy legközelebb teljesen felesleges ilyen eső után köpönyeg kerdest kiírnod.......autót nem úgy vasarolunk,hogy megvesszük aztan majd utolag megnézzük már,hogy mit írnak/mondanak róla........mondjuk lehet így is,csak akkor nagy karrierre ne számits...... Innentől kezdve meg vágó,hogy halvány lila sfogalmad sincs az autókkal kapcsolatban,ugyhogy neked semmire nem kell odafigyelned az autóval kapcsolatban,csak arra hogy legyen elég felesleges penzed amit majd ott tudsz hagyni a szervizben
2020. szept. 22. 12:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy csomó fájt néztem ilyen vagy hasonló kategóriában ez azért az amazert rossz! arra lettem volna kíváncsi hogy tudom tartosabbá tenni köszönöm a válaszokat
2020. szept. 22. 13:49
 4/5 D. Brasco ***** válasza:

Nem tudom mi mást néztél,de az E60-an egy híresen nyűgös tipus,igen komoly fentartasi koltsegekkel.

Van róla anyag annyi a neten mint a szemét.....olvasgass vagy nézz videot,mert nem igazan ertem mire vagy kivamcsi pontosan......de szórjál ra nátrium benzoátot...attól biztosan jo tartós lesz!

2020. szept. 22. 13:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Én csak annyit szeretem volna hogy ez a típus mennyire megbízható ilyet szerettem volna meg van! hallottam ilyet olyat aki ismeri ezt a típust írjon
2020. szept. 22. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!