Hogyan lehet megtanulni osszekotni ezeket vezetesnel?
3 oram ment le eddig, igyekszem azt csinalni amit az oktato mond de nem mindig sikerul, ertem amit mond, figyelek.. Nem fulladok le, nem nezek a valtora mikor sebesseget valtok, de nem latom, erzem terben az autot, valamiert mindig pl beljebb megyek a felezovonal fele vagy jobban le, kanyarnal is van hogy nagyobb ivben sikerul van hogy kisebben.. Igyekszem nezni a tukroket de akkor megint kicsitt arrebb megyek az uton.. Nem tudom olyan soknak tunik meg hogy annyi mindenre figyelni egyszerre, ezt meglehet tanulni mind? Vagy masnak ezek mennek? Nem felek amugy vezetesnel, mondtak ne legyek turelmetlen ne adjam fel, mondta az oktatom menni fog ez nehogy abba hagyjam..
Szoval vannak otletek, tippek, praktikak ki hogy tanulta, vagy erezte terben az autot? Hogy a savomban maradhassak vagy tolatas parkolasnal?
Túl sokat vársz. Még éppen csak beszálltál az autóba, ne akarj mindent tökéletesre fejleszteni az első pár alkalommal.
Én úgy szoktam, hogy ha nem vagyok biztos benne, hogy hol jár az autó jobb széle, akkor belenézek a jobb tükörbe és korrigálok, ha szükséges. Miután megszokod az autó méreteit, azt fogod tapasztalni, hogy erre a korrigálásra nincsen szükség.
Azt nem tudom miért térsz el az egyenestől, ha belenézel egy tükörbe, hacsak az út nem kanyarog közben... Azzal gondolom tisztában vagy, hogy elméleti szinten automatikusan arra kormányzol, amerre nézel, tehát az úton tartás mindössze annyi, hogy messzire előrenézel és arra is fogsz menni. Az hiba, ha az autó orránál lévő utat figyeled, ez szokott dezorientációt okozni kezdőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!