Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehetne megtanulni...

Hogyan lehetne megtanulni könnyen hogy mikor kinek van elsőbbsége?

Figyelt kérdés
Elvégeztem az online kreszt, 98 százalékon vagyok még van egy próba vizsga. Mindig bele kavarodok kinek van elsőbbsége. Meg én meg is akarom tanulni, érteni nem csak át vinni azt a vizsgát. Mi csináljak? Érthetően nem mondja el a tananyag.

2020. aug. 18. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Melyik része nem megy?

Kanyarodó főútvonal, egyenrangú kereszteződés, esetleg más?

2020. aug. 18. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Logika az egész...
2020. aug. 18. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Annak van elsobbsege aki hamarabb oda er😃

Viccelek amugy. 2-es mondja jol.

2020. aug. 18. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint a pitagorasz tetel: le kell ulni, es meg kell tanulni ;)
2020. aug. 18. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Pl. Hogy van-e tábla, burkolati jel, stb. Ha tábla sincs és jel sincs akkor az valószínüleg egyenrangú kereszteződés ahol a jobbról jövőé az elsőbbség. A zónákban is! Ott minden utca jobbkezes.

Amúgy ha egy kereszteződésben balra mész, a szemből egyenesen jövőé és a szemből jobbra haladóé az elsőbbség. Utána mehetsz Te. Ahova kanyarodsz, ott a gyalogosé az elsőbbség ha nincs zebrája akkor is, meg ha rá kell kanyarodni a bicikli útra, akkor a bicikliseknek van elsőbbsége. Amúgy meg benézel a keresztutcába, ha nekik elsőbbség adás kötelező vagy stoptáblájuk van, akkor Te vagy védett úton, tied az elsőbbség.

2020. aug. 19. 04:35
 6/8 anonim ***** válasza:

MEgkellene tanulni, csak hát most mindenki a teszteken tanul és aztán ha van egy másféle szituáció már nem érti.

Én mikor tanultam akkor órákon mindíg elmagyarázta és utána megbeszéltük, kérdeztük az oktatót ami nem volt világos.

2020. aug. 19. 06:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen jobb lett volna tanterembe menni, csak felhivtak hogy nem indul hétvégén, nekem meg csak akkor lett volna jó. Másik sulit meg már nem akartam keresni mert ez mindenki szerint jó, meg itt sok oktató van. Na mindegy aztán végül online kezdtem el mert mindenképpen haladni akartam. Mondjuk innen nehéz is bejárni tanterembe az isten háta mögül de kibírtam volna. Egy átok ez a falu.
2020. aug. 19. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom a KRESZ TV-t a YouTube-on
2020. aug. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!