Online kb mennyi idő alatt lehet megtanulni a kresszt?
Figyelt kérdés
Nem az időt sajnálom rá, csak tudom hogy megyek nyaralni a nyáron, az időből meg nem szeretnék kifutni. Szerintetek kb mennyi idő alatt tudom jól elsajátítani?2020. jún. 19. 19:46
1/5 anonim válasza:
Egyénfüggő.
Meglévő tudás + tanulási készség függvénye.
Nekem pl. 1-2 nap elég volt a sikeres vizsgához, sógoromnak 3-ra sikerült kb. 1,5 hónap alatt.
2/5 anonim válasza:
Munka mellett én 2 hét alatt végigmentem az anyagon, aztán még 2 hétig teszteltem magam. Érdemes, mert viszontlátod a kérdéseket vizsgán.
3/5 anonim válasza:
Nekem meló és kisgyerek mellett 1.5 hónap volt.
4/5 anonim válasza:
Ha rendesen meg akarod tanulni annak sok idő, több hónap is kell.
Bemagolni lehet csak rövidebb idő alatt.
5/5 anonim válasza:
Én '18 nyarán kezdtem és decemberben volt a vizsga. Nekem pl több idő kellett, de ez tényleg egyénfüggő. (btw a vezetési vizsgám meg csak most februárban volt.. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!