Mit gondoltok a Fiat Multipláról? A 2004-től gyártott szebbik változatra gondoltam.Mindegy,hogy benzines vagy dízel.
A multiplárol annyit,hogy mikor megjelent abban az evben a világ legcsúnyább autojanak valasztottak....a kovetkező évben meg a legjobb családinak.
Egyebkent semmi extra a brava padlolemezére epitett 6 szemelyes gép.
Szia!
Nekem Multiplám van 2005 èvjárat. 1.9 JTD 115le.
Nállam van 7 ève. Ezalatt a következő javitások voltak nagy vonalakban.
Kopó alkatrészek, kívül.
Hátsó hid, es bölcső. Ezeket magette a rozsda. 3 èvente elhasznál egy akkumulátort, valamièrt a generátor is 3 èvente megadta magát. Szerelő szerint rossz helyen van alul motor hátuljában odaveri a vizet ezèrt lehet. Kuplung csere volt 200.000im környèkèn. Volt egy kuplungbowden szakadás is. Apropo kuplunk nagyon be tud kemènyedni. Mint a beton. Ilyenkor a megoldás a vezetőfülke felöl egy fecskendővel olajat nyomni a bowdenbe. Valamiért kiszárad a bobden ezèrt lesz kemèny. Meg az új bowdent se árt megolajozni beszerelése elött.
Lerobbanás egyszer törtènk az előbb már emlitett kuplung Bowden szakadása miatt.
Fogyasztása 5.6-6.5 között. Kettős tömegű van részecske szürő nincs ebben a 115le tipusban.
Összessègèben szeretem az autot. Más multi tulajok is barátságosan intenek ha találkozunk az utakon.
Szerintem nem egy rossz autó. Csak törődèst igènyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!