Megéri 2020-ban mk1-es focust venni?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy 1.6-os Ghiát magamnak, de 700 ezerért árulják. Szépen néz ki, látszik, hogy vigyáztak rá. Szinte minden gyári rajta. De mi van ha valami elromlik? Gondolom egy 20 éves autónál ez előfordulhat. Sokallom ezt az árat amúgy egy picit. Milyen autót ajánlanátok? Max 600-700 ezerért.2020. szept. 8. 11:17
11/17 anonim válasza:
A Focus jó választás kérdező.
Egyetlen dologban értek egyet az előttem szólókkal hogy számolj rá minimum 400 ezret a vételárra mint egyéb költségek.
Itt a sok okos nyomja a szöveget hogy vegyél dízelt mert az keveset fogyaszt, csak az a bökkenő hogy szmogriadó esetén el se indulhatsz Budapesten.
A Swift meg egy vicc. Azért ha belédmegy oldalról egy motoros 20-al komoly sérülésed lehet. Egy Focusban meg nem.
12/17 D. Brasco válasza:
700-ert szinte hibatlan kisautokat(punto,corsa,clio,twingo)lehet vennei,ugyhogy biztosan nem a focus meg nígyesgóf vonalat erőltetném.
13/17 anonim válasza:
Egyébként nem tudom miért kell egyből elvenni a hölgy kedvét az autótól, meg az autóvásárlástól. 700 ezerért ahogy elnézem a hirdetéseket már jó állapotú Focusokat lehet kapni, szakértők is szokták ajánlani ebben az ársávban, mert semmi különlegesség nincs benne, ami elromolhat, 1.6 benzin is egy megbízható motor benne, és cserébe sokkal kényelmesebb, többet nyújt, mint egy Swift. De nem is értem az összehasonlítást, nem 3-4 kilóért keres autót, hanem a duplájáért. 4-5 száz ezerért én se vennék Focust, de 7 kilóért meg talán az egyik legjobb választásnak tartják számon. Annyit, hogy igen szeret rohadni, nézd vagy nézesd át rendesen, ha még csak minimálisan kóstolta meg a rozsda, vagy semennyire akkor simán megveheted. Az is hülyeség, hogy majd több száz ezreket kell minden hónapban rákölteni. Előfordulhat, hogy lesznek gondok, de azért csomóan meg évekig eljárkálnak ezekkel az idős autókkal, úgy hogy semmit nem csináltatnak rajta, mert igénytelenek. Időnként vidd el szervizbe majd, nézesd át, és kész. Vagy esetleg vegyél olyat, amin friss a műszaki. De egyébként tényleg, ennyiért már szerintem bőven vannak jók. Egyébként már a hirdetésből is sokszor lerí, hogy normális-e az autót áruló illető. Aki egy mondatot nem bír leírni helyesen, azt kár erőltetni, de pl. vannak akik tök korrekten leírják az autó hibáit, ezt is vedd figyelembe, és olyanokat keress.
14/17 anonim válasza:
Jó lehet a Focus, de mindenképp nézesd át előtte, mert a rozsda imádja ezeket.
15/17 anonim válasza:
Az utolsó kettővel értek egyet.700-ért már nagyon jót kaphatsz.De tényleg nézesd át szerelővel ill. a küszöböket is .Lehetőleg friss műszakival.A motorja (ha zetec) örökös, szívó benzines, Yamahával közös fejlesztés,üzembiztos.Nincs kéttömegű benne, nincs egr szelep, nincs részecskeszűrő.Nekem is ilyen van.
16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, az utolsó 5 választ! :)
2020. szept. 9. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!