Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinderre 2020 -ban is megéri...

Tinderre 2020 -ban is megéri kutyát feltölteni?

Figyelt kérdés
Egy 2015ös tanulmány bebizonyította, hogy nagyobb eséllyel húznak jobbra, ha a képek között kutyás vagy cicás is van. Kérdés, hogy most, hogy mindenki ilyen képet tölt föl, megéri -e még kölyökkutyás képet feltölteni, vagy ez már túl "átlagos" és nem növeli az esélyt?

2020. jún. 7. 09:17
 1/10 anonim válasza:
Ma már nem mérvadó.
2020. jún. 7. 09:33
 2/10 Barackoshányás válasza:
Tényleg vettél egy kutyát, hogy csajozhass vele?
2020. jún. 7. 10:38
 3/10 anonim válasza:

Néha beválik. Sajnos ma az a mérvadó, hogy milyen osztályú mercid van vagy mennyire csillogó az órád, ékszereid. Ja meg a pocakkockák..

Bár ha őszinte és meggyőző a profilod, semmi fényűzés, akkor az is sikeres szokott lenni.

2020. jún. 7. 11:28
 4/10 anonim válasza:
Én húztam már jobbra embereket amiatt, mert cicával/kutyával pózoltak, és aranyos volt az állat. Az esetek többségében a fiúkat nem húztam volna jobbra, de nem is vettem komolyan a Tindert. Mindenképp az számít, te magad hogy nézel ki, szerintem.
2020. jún. 7. 11:34
 5/10 anonim válasza:
En a not nezem, nem az allatot. Ha valaki ronda, egy aranyos pulitol nem lesz szebb.
2020. jún. 7. 11:58
 6/10 anonim válasza:
Tudsz barátságosnak tűnni állat nélkül is a képeken. Nem a kutyával kellene hódítani, mert ettől te még ugyanaz az ember maradsz. Ha pedig csak ezért vettél/vennél kutyát, akkor inkább add el egy olyan családnak, ahol jó sorsa lesz, és családtagként kezelik, és nem egy eszközként, mint te, vagy inkább ne vegyél.
2020. jún. 7. 12:23
 7/10 anonim válasza:

Jövő hónapban lesz 12 éves a kis doromboló nokedlim. (Munkanéven: macska)

Tinderen fent voltam, volt róla egy kép külön az utolsók között, mert az adatlapomon is fel volt tüntetve, hogy őtőle nem válok meg, inkább maradok szingli. #szivemcsucske :)

Eszem ágában sem volt közös ölelgetős képet feltölteni, mert az azt sugallta volna, hogy a cicával csajoznék, szerintem.

Ha ezért tartasz állatot, akkor hatossal értek egyet... Ne, plíz!!!

2020. jún. 7. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem vennék kutyát viszont a családban van egy, amivel csinálhatnék képet.
2020. jún. 7. 17:08
 9/10 anonim válasza:

Ne a kutyával hódíts, főleg ha nem a tiéd. Mi értelme lenne?

Valaki írta, hogy ugyanaz az ember lennél, kutya ide vagy oda. Teljesen igaza van. Engedd el ezt az állattal pózoljak vagy tölts fel róla képet dolgot.

2020. jún. 7. 17:14
 10/10 anonim válasza:

Hát figyelj...

Nekem 3 db képem volt fent.

1. kép.

Egyszer hajnali 3kor nem tudtam aludni és a tökör elé álltam kicsit féloldalasan úgy hogy a tricepszem befeszítettem éa enyhén komoly arcot vágtam.

Ez a kép rettenetes volt. Nem néztem ki rajta annyira rosszul, csak maga az üzenet amit átküldök vele a másiknak. Kb azt gondolhatta mindenki hogy egy öntelt fuckboy vagyok.

2. kép

Kb 2 évvel az előtti kép, ami megint kicsit komoly arcát vágok. Egy nagyon közeli selfie egy hotel tükrében. Plusz kb 10 kgmmal könnyebb vagyok.

3. kép

Ami kb 3 éves volt. Amszterdamban, a madame tussaudsban pont Thor kalapácsát próbáltam "felemelni". Szóval ez is ilyen feszítős kép, csak annyi hogy akkor meg picit elvoltam hízva. Így ott meg kb akkora voltam súlyra mint az első képen, csak 20% testzsír helyett kb 30%.

Szóval összeségében nem csak a képeim voltak rettenetesek, de magam az üzenet is amit küldött.

Plusz nem nézek ki valami szeritnem kifejezetten jól.

Így volt 6 hónap alatt 400 valamennyi matchem.

Nyílván nem húztam jobbra mindenkit és nem is írtam rá minden matchemre, de akikra igen azok nagy részével találkoztam.

Szóval nem olyan matcheim voltak, akik "véletlenűl jobbra húztam" kifogással unmatchelnek rögtön, mert rájöttek hibát követtek el.

A Tinder lényegében olyan sok időmet elvette, hogy komolyan kezdett kihatni az egyetemen a teljesítményemre.

A legkisebb problémám volt hogy nem volt elég matchem.

Ezek után én úgy gondolom, hogy nem érdemes azon szórakozni, hogy pontosan milyen koncepciójú képpel lehet a lehető legjobban maximalizálni a matcheket.

Ha rossz képekkel nincsenek matcheid, akkor nem lesz hírtelen 10x annyi matched ha egy kutyád veszed az öledbe, vagy vizetsz 60 ezret egy fotósnak kb 5 képért.

Inkább az fotó alany feljavításán kéne dologzni, azaz többet érne elmenni a konditerembe heti 4x, mint egy azon görcsölni hogy melyik háttér lenne a tökéletes képemhez, hogy minél jöbb lány jobbra húzzon.

A másik fél nem azért fog jobbra húzni mert van egy kutya az öledbe, vagy mert a Hiltonban vagy, hanem miattad.

Mint kiderült az esetemben még az sem számít, hogy milyen az arc kifejezésed a képen :D ha tetszel a lánynak jobbra húz.

2020. jún. 14. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!