Megéri megvenni a ps5-öt?
Hali,utóbbi hónapokban elgondolkoztam ,hogy vegyek-e egy PS5-öt.
Legutóbb én a PS2-vel játszottam kiskoromban. Szerintetek megéri majd a PS5? Ha nem/igen akkor miért? Mennyibe fog kerülni (láttam már pár becslést)? Ja és még egy kérdés de lehet butaságot kérdezek: Amikor mutatták a konzolt akkor ott volt mellette füles meg ilyen kamera stb.. azokat is adják hozzá?
Válaszokat előre is köszönöm,legyen szép napotok!
Szia!
Kiegészítőket aligha adnak majd hozzá alapáron.
Azt, hogy megéri-e, az anyagi helyzeted és a játék életedben betöltendő szerepe adja.
Ha nem nagy befektetés és használgatod majd, akkor persze, megéri.
Jópár évig friss konzol lesz.
Szemèly szerint èn inkább Xbox series x et vennèm meg de nem szeretnèk vitát kirobbantani a ps 5 is marha jó de ha nincs hozzá neted, tvd akkor mit sem èr egy ilyen felsőkategóriás konzol gondold át szerintem a PS4 is elèg jó konzol sőt miután ki jön a ps5 akkor várható egy hatalmas ár csökkenès a használt piacon
Üdv.
Asszem lehet a PS-hez ilyen Gold előfizetést venni bár lehet keverem a Xboxxal,de szerintem tudjátok mire gondolok.
Azzal bármilyen játékkal játszhatok vagy csak ilyen gagyikkal?
Ha a legújabb játékokkal akarsz játszani, akkor megéri, de ha nem, akkor szerintem jó még egy PS4 is.
PS-hez PS Plus van. Egy évre 18 000 ft, de gyakran leakciózzák 13 500 vagy 12 900 ft-ra. Jó játékok szoktak jönni, itt tudod böngészni mik voltak eddig. [link] Persze nem játszhatsz minddel, csak azokkal, amik azután jöttek, hogy előfizettél rá és csak addig játszhatsz velük, amíg van aktív előfizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!