Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » MUSE M-1988DJ hangfal vélemény...

MUSE M-1988DJ hangfal vélemény, megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Ma az Auchanban voltunk, és megláttam ezt a hangfalat. 85 ezer forint, elvileg 800 watt, bár ezt kétlem. Valakinek, akinek esetleg van, vagy hallotta már élőben szólni, az tudna nekem véleményt írni róla?

2020. jún. 20. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Hátulján van cimke, mekkora a teljesítményfelvétele. Általában 86dBW az ilyen hangszórók érzékenysége, ez 1w 1kHz szinusz mérőjel hangossága 1m-ről mérve kalibrált SPL mérővel, szabadtéren vagy süketszobában. Nagyon max 92dBm, de akkor ingyen lenne a végfok.

És akkor számolgassunk, ha duplázod a bevitt teljesítményt, akkor az SPL mérő majdnem pont 6dB-el magasabb értéket mutat. 800W az 1-hez képest decibelben 58, az 86dBW érzékenységgel is 144dB SPL lenne. 130 körül van a fájdalomküszöb. Gondolom ettől a cucctól vérző fülű emberek fognak kirohangálni a szétomló házból. Métereket kéne mozogjon a membrán, hogy valami basszus is legyen közben...

Jó, szóval nem számít a watt, max SPL lenne az egyetlen értelmezhető adat, főleg ha mondjuk 1% vagy 5% torzítástöbblet mellett mért hangnyomást jelent, és ez fel is van tűntetve. Valószínűleg azért haragudnának a szomszédok érte, nem csinálják túl gagyira ennyiért.

2020. jún. 20. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
*nagyon max 92dBW
2020. jún. 20. 10:46
 3/5 gusszti válasza:
Én végül a Muse 1988-nál raktam le a voksom. A konklúzió sztem a magáért beszél! Bejáratás alatt is jó a hangzás elég keményen, csak ajánlani tudom, persze a keményebb márkák kicsit jobbak de ez akksi nélkül nem zavarodik be mivel nincs töltés... Ennyiért vegye meg sztem bárki!!!!
2021. ápr. 16. 23:04
 4/5 gusszti válasza:
Egy kb 50nm lakást kegyetlenül szétszed 50% on..
2021. ápr. 16. 23:08
 5/5 Bodor Péter válasza:
Nekem az usb része nem tökéletes. Teljesen véletlenül, van amikor 2 zeneszám után elkezd szaggatni és pár pillanat mulva lefagy, de van úgy, hogy 20-30 szám után csinálja ugyan ezt, de ha jó kedve van akkor végigfuttatja probléma nélkül az egész pendrive-ot. Sok pendrive-al kipróbáltam és teljesen random szerűen csinálja nem mindég ugyan azoknál a zeneszámoknál. Így nem az adott zene kódolással vagy a pendrive-val van a baj, tök egyszerűen a kütyü a hibás. Visszavinni nem igazán tudom, mert az ügyfélszolgálaton tuti körberöhögnének ha azt mondom, hogy néha jó, de inkább többször nem működik, ott meg épp nem szaggatja be a zenét. mert ugye ott nem várhatom el, hogy nekiálljunk 4-5 percig diszkózni, hogy előcsaljuk a hibát.
2022. júl. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!