Sokan miért félnek pesten vezetni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 11:01
11/14 anonim válasza:
Még én is izgulok néha, pedig össze-vissza jártam már Európát, bőven 1 millió km felett vagyok. A sávok össze-vissza vannak, nem akarnak sehova beengedni, rengeteg az egyirányú kisutca, jobbkezes utcák a külvárosban, rendkivül türelmetlen helyi sofőrök.
12/14 anonim válasza:
Ha megszokod, nem vészes. Én buszozok Pesten, meg kocsival is járok. Nagyon figyelni kell, az a legfontosabb. Nem szabad pánikolni, kapkodni, parázni, stb. Minél gázabb egy szitu, annál nyugodtabban kell kezelni, ehhez persze kell némi rutin is. A hülyéket meg le kell szarni, mintha ott se lennének. De ezt sztem bármelyik másik nagyvárosi vezetésre igaz.
13/14 anonim válasza:
Én a jogsi megszerzése után 5 évvel egyedül csúcsforgalomban elindultam egy Toyota doboz autóval, nulla pesti rutinnal, az egész belvárost bejártam vele. Az elején beugrott a sportszelet, mostmár bátran megyek bármivel bárhova:)
14/14 anonim válasza:
Én is az átsorolástól tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!