Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha bezárnak a sulik a vírus...

Ha bezárnak a sulik a vírus miatt, vezetni lehet-e majd?

Figyelt kérdés
Már 1 hónapja vezetek az oktatómmal, és mégegyszer ennyi kéne kb hogy le tudjam tenni a forgalmit. Félek hogy ha bezárnak a sulik, megint leállnak az autós sulik is. De reménykedem, hogy nem fognak, mert akkor teljesen tönkremenne a gazdaság, így is leállítak 4 hónapig, ha valaki addig nem vezet, el is felejt... :/ és szerintetek mikor zárnak be a sulik?

2020. aug. 29. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Ha megint érvénybe lép a kijárási korlátozás, akkor nem lehet vezetni, mivel az oktatónak joga van végezni a munkáját, te viszont nem dolgozni mész, így nem lennél "jogosan" az utcán.

Nekem is ez volt, csúszott is a dolog. Reménykedj, hogy befejezd addig.

Egy hónapig még szerintem nyitva lesznek, de csak a vezetőség tudja/dönti el.

2020. aug. 29. 17:16
 2/5 anonim válasza:

Én nem építenék erre. Itt egy cikk:

[link]

2020. aug. 31. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy az iskola bezár-e, hanem hogy mást érintő intézkedést bevezetnek-e, pl kijárási korlátozás megint.
2020. szept. 3. 10:49
 4/5 anonim válasza:

3-as Ilyenekre gondolsz?

Mármint a kijárási korlátozásnak ez lesz az eredménye hosszútávon, hogy minden be fog zárni ha senki se mehet dolgozni:

https://www.youtube.com/watch?v=humuClsOh2g

2020. szept. 3. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom megnyitni a linket.

De amúgy nem nekem kell elmagyarázni, hogy mivel jár a korlátozás, mert nem én fogok rendelkezni róla, hogy bevezessék-e.

Én a kérdező kérdésére válaszoltam, hogy önmagában az iskolák (esetleges) bezárása nem fogja leállítani a vezetés oktatást is (sőt). Ellenben egy korlátozás pl igen.

2020. szept. 3. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!