Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 50cm3 kétütemű benzimotorn...

Egy 50cm3 kétütemű benzimotornak mekkora a teljesítménye?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én robogómban 4 Le környéke
2020. szept. 6. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Általában gyárilag 3, 4, 5 Le
2020. szept. 6. 20:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Hol van olyan bolt,ahol sima motort,nem kerékpárt,csak a motort, 75cm3 eset tudok venni? Akár. Vagy 50 eset.. Van egyáltalán ilyen?
2020. szept. 6. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
2020. szept. 7. 07:22
 5/9 A kérdező kommentje:
A gatyám rámegy...Én csak egy gördeszkát akarok,ami egy kis benzinmotorral visz,nem egy 125cm3 60 ezer forintos motort. Ejj...Ez egy nagyon jó oldal,de a választék nem elég széles. Azthiszem utánakeresek én is,csak úgy hogy nem szaki vagyok,nem igazán tudom,hogy hol kell kapirgálni. Nem várok el tőle hatalmas teljesítményt, nem akarom,hogy sokat egyen mellesleg. Tehát nekem bőven jó,hogy nem megyek 210-el. Nekem elég a kevés sebesség is,egy deszkával meg főleg...mondjuk azt sem tudom,hogy egy 50cm3 kismotor mennyivel visz engem+a deszka súlyát maximum... én vagyok 90kg, a deszka sem lesz olyan nehéz,de lesz egy pici súlya. Maximum a motor súlya,és még egy 5 kilóra lehet számolni. Ha ebbe erő van,akkor nem fogom nagyon pörgetni,ha már alacsonyabb fordulaton is repít 40-el,mert nem kéne nagyon elesni.
2020. szept. 7. 13:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Kifulladtam a keresésbe. Vannak még ilyen oldalak,ahol nem 60 ezer egy motor?Nem is kellenek akkora nagy elvárások,tehát nem kell ilyen drága motor,vinni fog az olcsóbb is.
2020. szept. 7. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Van használt is pl:

[link]

De hogy akarsz váltani, gázt húzni, na meg nem mellesleg fékezni?

2020. szept. 7. 16:07
 8/9 A kérdező kommentje:
hát izé......a fékre van csak ötletem. Gázt húzni meg úgy mint a fűkaszával,csak nem fix a dolog,hanem az övemre csatolom,és....hát ömm.....4 ütemű mellesleg jobbnak tűnik.
2020. szept. 7. 17:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudok szerintem szerezni,elkérem,vagy fizetek érte egy pici kis 50cm3 2 üteműt...csak nem zabál sokat ha csak engem visz...
2020. szept. 7. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!