Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz az elsősegély vizsga?

Nehéz az elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés

Nagyon megosztó véleményeket hallok róla. Valaki azt mondja nagyon könnyű, valaki meg, hogy nagyon nehéz.

Most azt hallottam, hogy a járvány miatt szigorúbbak igaz ez?

A kresz meg a forgalmi vizsgám már megvan csak ez kell. Kreszre nagyon sokat tanultam elsőre át is mentem a forgalmi vizsga sem volt nehéz. Ezt viszont valamiért annak érzem. Eleve izgulós fajta vagyok főleg ha szóban kell vizsgázni..

Az igaz, hogy lehet adni kenőpénzt?

2020. szept. 1. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor vegyük át. Se nem könnyű se nem nehéz. Jó indulatúak alapvetően de ez nem azt jelenti, hogy ha oda mész nulla tudással átengednek. tessék a tételt sort megtanulni, gyakrolni a kötéseket, ujraélesztést gumi labdán, stabilba tedd a rokonaid. a vizsga 5 perc, befujás elvileg most nincs a járvány miatt. 66 tétel van kezd el tanulni
2020. szept. 1. 15:27
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem lustaság, hanem időhiány.🤦‍♀️ Tanulok is csak biztosra szeretnék menni.

Köszönöm aki értelmeset válaszolt, bár a pénz kérdésre senki nem válaszolt, hogy kinek adjam és mennyit vigyek?

2020. szept. 1. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
a vizsgabiztosnak add. kiváncsi lennék amikor elhajt a picsbe😂
2020. szept. 1. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
50-100K
2020. szept. 1. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, aztán meg a vezetésre nem lesz időd, utána meg arra, hogy megállj a zebra előtt, meg hogy ne sodródj ki egy kanyarban?
2020. szept. 1. 16:30
 16/18 A kérdező kommentje:

Hallottam már arról, hogy adtak kenőpénzt és nem is kellett megjelenjenek az órán úgy mentek át. Szóval ennyire hülyének nem kell nézni, inkább körültekintőbbnek kéne lenni.

Én dolgom, pénzzel vagy tanulással megyek át. Nem is értem itt miért fáj egyeseknek ez.😂

2020. szept. 1. 16:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy pont te leszel az, aki megmenthette volna az életüket, ha tudja, milyen helyzetben mit kell csinálni
2020. szept. 1. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha csak pár órád van, az SOS Elsősegély e-learningjéből akkor is fel tudsz készülni, és van vizsgagarancia is (visszakapod a pénzed, ha mégse sikerülne). Nagyon elégedett vele mindenki.
2020. szept. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!