Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz az elsősegély vizsga?

Nehéz az elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés

Nagyon megosztó véleményeket hallok róla. Valaki azt mondja nagyon könnyű, valaki meg, hogy nagyon nehéz.

Most azt hallottam, hogy a járvány miatt szigorúbbak igaz ez?

A kresz meg a forgalmi vizsgám már megvan csak ez kell. Kreszre nagyon sokat tanultam elsőre át is mentem a forgalmi vizsga sem volt nehéz. Ezt viszont valamiért annak érzem. Eleve izgulós fajta vagyok főleg ha szóban kell vizsgázni..

Az igaz, hogy lehet adni kenőpénzt?

2020. szept. 1. 13:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Ezt is tanuld meg gyakorold egy ismerősön a stabil oldalfekvést, kötéseket stb. Kenőpénzt szerintem ne próbáld meg fölösleges, amikor én voltam(14 évesen) mindenki átment. Tanuld meg milyen sérülésnél mit kell csinálni. Összességében nem olyan nehéz szerintem.
2020. szept. 1. 13:56
 2/18 A kérdező kommentje:

Holnap lesz a vizsgám és egy tételt sem tudok csak az újraélesztést és a stabiloldalfekvést. Ezért gondoltam a kenőpénzre.

Ha adok akkor kinek kell adnom ott akik bent vizsgáztatnak? És mennyit vigyek?

2020. szept. 1. 13:59
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
hát ezzel már elkéstél te észlény.
2020. szept. 1. 14:00
 4/18 anonim ***** válasza:
67%
Még mindig át tudod nézni
2020. szept. 1. 14:02
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi van ha nem sikerül elsőre? Hallottam olyanról aki 4x bukott kreszen
2020. szept. 1. 14:03
 6/18 A kérdező kommentje:
Az van, hogy jön a 2.hulláma a vírusnak és nem fognak adni időpontot vizsgára. Nem szeretném megkockáztatni, hogy hónapokat kelljen várnom megint, mert az 1. Hullám miatt Fél éve csinálom az egészet és túl akarok lenni rajta.
2020. szept. 1. 14:06
 7/18 anonim ***** válasza:
De most csak nem fognak mindent bezárni, nem akarnak ilyet
2020. szept. 1. 14:20
 8/18 A kérdező kommentje:
De te miért tudod ennyire hogy mit zárnak be vagy mit nem? A “csak nem”-re nem fogok adni.
2020. szept. 1. 14:23
 9/18 anonim ***** válasza:
43%
Attól hogy itt a járvány semmivel sem lesz nehezebb. Ha kétszer átolvasod a tételeket tudni fogod olyan szinten hogy átengedjenek. Annyi a lényeg hogy a vizsgáztató lássa hogy képben vagy a témával és ha sokan vagytok meg a végére mész be akkor már unni fogja magát és ha látja hogy tudod akkor átenged úgy is. Az elején szoktak jobban kérdezgetni meg belekötni a vizsgázókba mert akkor még lelkesebbek.
2020. szept. 1. 14:31
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Istenem, elsősegélyvizsgán kenőpénz, hová fajul a világ? Ne legyél már ennyire lusta.
2020. szept. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!