20 év körüli prémium autót szeretnék? Milyen legyen? Merci, Bmw, Audi, Volvo? Vagy mi? És milyen típust? Milyen mozltorral?
Attól függ... mire van szükséged? Miért pont egy ilyen régi autó kell?
Bütykölésre szerintem Audi/BMW (más céllal ilyen öreg és elavult autót nem érdemes szerintem).
A jelenlegi kisautó mit jelent?
Ha komfort a szempont, akkor én inkább valami 2015 körüli A6-ot vennék (csak azért mondom az Audit, mert azt ismerem, 2015-ben volt egy belső facelift amit nagyon szeretek, főleg a virtuális kijelzőt, nagyon praktikus)...
Azért egy 20 éves gép mára erősen megkopott és elavult, sok fapados autó is jobb felszereltséget kínál ma már.
Akkor viszont ha engem kérdezel, én ezek közül egyiket sem venném, ennyiért kb. csak fémhulladékot kapsz.
800-ért jobb felszereltségű Opel, Ford, esetleg egy kopottabb de szerkezetileg jó állapotú Golf. Ezekből lesz normális állapotú kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!