Melyek a lehető legkevésbé feltűnő terepjáró járművek? Amelyikre szinte már rá sem néz az utca embere?Tudom egyeseknek ez szokatlan kérdés lesz,mert manapság már mindenki ki akar tűnni amivel csak lehet; megvannak az okaim miért akarok ezzel eltűnni.
Kizárólag 2014 utáni rendkívül megbízható modellek jöhetnek szóba.
Mindenkinek menni fog a zöld, aki képes használható választ adni.
Pedig minkettő veri a nagy látványsuvokat terepképességben.
Lehet röhögni, a Jimny seggébe rakja akármelyik "nagy" nevet, ha terepről van szó.
De úgylátszik, mint oly sokszor itt, a tények senkit nem érdekelnek.
Pedig a Jimny tökéletesen megfelel az elvárásaidnak.
Terepjáró, méghozzá kiváló, és egyáltalán nem a feltűnősködő fajta.
Tudom, de hiába ajánljátok, egy picinyke Jimny lehet akármilyen jó (ezt nem tagadtam magam sem), nem lehet pakolni. L
De úgy látszik ez a tény itt senkit nem érdekel.
;)
Duster? Elvileg terepen se rossz és van annyi belőlük, mint a szemét.
Egy Land Cruiser vagy Ranger-el nem fogsz tudni elvegyülni...
"egy picinyke Jimny lehet akármilyen jó (ezt nem tagadtam magam sem), nem lehet pakolni. De úgy látszik ez a tény itt senkit nem érdekel."
Ha leírtad volna ezt az igényedet, valószínűleg nem ajánljuk. Viszont ez nem volt leírva, így a segítő szándékú válaszolókat leugatni és lepontozni elég gusztustalan.
Ha esetleg vannak további titkos igényeid, oszd meg velünk, nehogy két hét múlva derüljön ki, hogy 1:12 arányú RC terepjárót keresel.
Az új Vitara, amiből annyi van, mint a régi Swiftből.
Vicces, de szerintem egy BMW X5-tel is eltűnsz lassan, annyi van belőle, csak a megbízhatósággal nem tudom egy kalap alá hozni :D
@18, az is igaz :D
Nekünk van egy 2012-es 40d, hosszabb utakra baromi jó, de terepen én inkább ki sem merem próbálni. Murva maximum. (@17 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!