A Mini Countryman vagy a Suzuki Vitara jobb terepen?
1
Az oké, de a kettő közül melyik a jobb. Apám szerint a Countrymant egy Vitaraval is lenyomná.
Tök felesleges ezen vitatkozni, egyik se oda való. Mintha azt kezdenéd el pedzegetni, hogy a LaFerrari, vagy a Lamborghini Aventador megy jobban a szántásban. Kb ennyi köze van ezeknek a kocsiknak is a terepjáráshoz.
Mindegyik városi autó. Földúton kívül eszembe nem jutna egyiket se komolyabb terepre vinni.
Ha mindenképp szavazni kéne, ránézésre én is a Vitarát mondanám. De nem ismerem a Minit, meg hogy miylen paraméterekkel / hajtással lehet kapni.
Terepre ne ilyet keressetek.
A kettő közül inkább a Vitara. Bár az újabb már inkább SUV, mint terepjáró. A Mini pedig soha, semmilyen kiadásban nem volt az.
Vegyél Lada 4x4, Suzuki Jimny, de szerintem még a 2003-2008 közötti Ignis AWD is veri őket.
Viccesek a fenti válaszok, főleg annak fényében, hogy a kérdező nem definiálta, milyen Vitaráról van szó.
A Vitara anno terepjáró volt!
Egy '90 körüli Vitara egy körön két kört ver a Minire terepen.
Mindenki, aki azzal jön, hogy a Vitara nem terepjáró, nézzen meg egy eredeti Vitarát...
Ha a kérdés az aktuális Vitarára vonatkozik, akkor pedig a kérdező szégyellje magát, amiért nem hajlandó / nem képes kellő információt megadni a kérdés kiírásakor.
Köszönjük ezt a roppant értelmes hozzászólást, meg hogy meg villantottad a tudásod. Te bizony tudod, hogy a Vitara az már a 90 es években is létező típus volt. Gratulálok! Olyan okos vagy! MI meg olyan hülyék!
Ja várj. Én is tudtam ezt... Akkor hol a probléma? Hú. Nem írta le az évjáratot. Én naivan feltételeztem, hogy a Countryman-t amit 2011 től gyártanak, nem a 20-30 éves Vitarához akarja hasonlítani a kérdező. Hanem az aktuálisat az aktuálishoz.
Évjáratok hiányában is szerintem elég egyértelmű a kérdés, úgyhogy nem kell itt hemperegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!