Araszolnom kellett 4 órát autópályán(külföldi nyaralás) “kuplung-fék,kuplung-fék” így tudtunk csak haladni. Mikor megérkeztünk ha motor hallhatóan hangosabb lett. Lehet valami baja ettől a befecskendező rendszernek?
Figyelt kérdés
Szépen, egyenletesen jár, csak hangosabb lett.Nem fém hang...2020. aug. 25. 18:29
1/8 anonim válasza:
Szerintem te a ventillátort halottad.
2/8 A kérdező kommentje:
Felnyitottam a motorháztetőt. Egyértelmű, hogy a blokkból jött. :) Hangosabb lettt pusztán ennyi. Egyenletesen jára, nem fém csattog, stb...
2020. aug. 25. 19:02
3/8 A kérdező kommentje:
Én véleményem szerint, arra tudok gondolni, hogy a folyamatos gázadás-fékezés. Kicsit meg hülyítette a befecskendező rendszert (azért mégse olyan terhelést kap ,mint hogyha egyenletes tempóba mennék nonstop vele), ezért lehetett hangosabb. De megmondom őszintén hülye vagyok kocsikhoz. :)
2020. aug. 25. 19:06
4/8 anonim válasza:
Azt nem hűlyíted meg, magadat esetleg.
" De megmondom őszintén hülye vagyok kocsikhoz. :)"
Ez az igazság.
5/8 A kérdező kommentje:
Te hallottad, hogy hogy járt a kocsi vagy én te szerencsecsomag?...
2020. aug. 25. 19:17
6/8 anonim válasza:
Nem nagyon van erre magyarázat. Amúgy hol araszoltatok? M7, vagy Hegyeshalom?
7/8 anonim válasza:
4 óra araszolás a motornak nem árthat
8/8 anonim válasza:
Szerintem is ventillátor lesz az. Szép is lenne ha 4 óra alapjárattól a befecskendés szétmenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!