Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Renault...

Mi a véleményetek a Renault kocsikról? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy nem olyan drágák, viszont műszakilag nagyon rosszak.. Sokan azt mondták, hogy a karbantartására és javítására rámenne a "gatyám" is. Ti ezt, hogy gondoljátok? Én szeretnék most venni egy Renault Megane Grandtour 1.5 dci Dynamique (3 éveset) ...

Van esetleg köztetek olyan, akinek saját tapasztalata van ilyen autóról? Vagy esetleg szerelő az illető?

Köszönök minden hasznos választ!

2010. aug. 5. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha diesel akkor csakis szívó, turbó nélkül. Az új dízelek(1996 utáni) közös nyomócsövesek és most már turbósak, na mármost tudjuk hogy hungaryban élünk és senki sem járatja a dízelt 1 percet leállítás előtt satöbbi, szóval turbó meghal ami nem olcsó (asszem kb 200 körül, de javítsatok ki ha tévedek mert fogalmam sincs:D) de ha pl a nagynyomású szivattyú behal az a felújított!!! 500 ezer forint, plusz egy darab porlasztócsúcs 100 ezer. Ebből kell 4. Szóval a mai dízelek szerintem felejtősek, már korántsem igénytelen mint egy teve meg egyszerű mint a kőbalta...Ha újabb akkor benzines. Bár nekem Renaultom van, nem bízok a francia kocsikban pont ezért: Valakinek tökéletes, valakinek a váltója szétesik. Inkább japán, bár ha ott van meghibásodás, az nem olcsó, de talán kevesebbszer van baja(feltéve ha nem hajtották). Remélem segítettem.
2010. aug. 6. 00:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Pontosan, japánt, németet. Vagy ha esetleg találsz akkor KIA cee'd SW.
2010. aug. 6. 09:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, számomra nagyon hasznosak, tanulságosak voltak !

Pik-pak sikerült megdöntenetek a Diesel kocsikról beállított elméletemet XD Jó, hogy idáig mindenről másképp tájékoztattak engem és csak a dieselt fényezték.. Köszönöm, hogy egy másik szempontból is bemutattátok nekem a diesel kocsikat!

2010. aug. 6. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos tapasztalat, méghozzá szívódízellel. Egyszer volt életembe diesel autóm, egy öreg Kadett-e 1.6D, lassú volt, csörgött mint az állat, de legalább 4,5 literrel eljártam. Aztán először -9 fokban nem indult. Majd +9 fokban sem. Majd +30 fokban sem. Soha. Semmikor. Csak betolásra. Ezért azóta csak benzinest veszek, és egyiknek sem volt még baja.
2010. aug. 7. 09:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Az 1995 előtti és 2005 utáni francia autók nagyon megbízhatóak, a köztes időszakban viszont nagyon xar autókat gyártottak...évek óta Peugeotokkal, Renaultokkal járunk, ugyhogy van tapasztalat...A 2007 októberi Peugeot 307Break-ünk nagyon megbízható, ha viszont egy lámba kiég, akkor vagy az egész kocsi orrát, vagy a farát le kell bontani, mert minden nindennel összefügg...

A 2002-es 307-esünkkel minden baj volt, első sorban az elektronikájával (lámpák nem égtek, fedélzeti komputer napsütésben, melegben behal, ülésfűtés kigyullad...)

2010. aug. 9. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!