Renault Thaliahoz hasonló kocsi milyen van?
Figyelt kérdés
Thaliahoz hasonló árkategóriájú (5-600k), korú (10 év max), olcsó fenntartású (ez lényeges!!!), alacsony fogyasztású (ez is!!! 5-6l/100km) kocsit milyet ajánlotok? (Astrán kivül) Igazából nem tetszik annyira, de sokan szidják is, hogy nem jó, bár 2 ismerősöm akiknek van nem panaszkodnak rá.2011. nov. 5. 15:35
1/5 anonim válasza:
A Renault clio II. ugyan az az eleje csak a hátulja más. Tehát ebből következtetve az hasonlít rá a legjobban.
Hasonló autók:
-Opel vectra b
-Fiat marea
-Fiat brava
-Fiat bravo
-Alfa romeo 155
-Renault laguna I.
-Ford focus I.
-Renault megane I.
-Skoda octavia I.
Csak így gyorsan írtam párat. Igazából én az Opel astra F-et is ajánlom nekem is az van és semmi bajom vele 7 év alatt!!! Kopp kopp kopp. Remélem tudtam segíteni.
2/5 lodarazs válasza:
Nem a kor számít, hanem az állapot.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! És ezekre nagyjából teljesülnek az olcsó fenntartás/alacsony fogyasztás feltételek?
2011. nov. 5. 20:10
4/5 anonim válasza:
Ez kell neked, majdnem egy cégnél készül a Thalia-val:
5/5 anonim válasza:
Olaszt vagy franciát soha... Ja, és a márkaszervizeket mindenki kerülje el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!