Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A motorosok miért előzik...

A motorosok miért előzik minden áron a sort?

Figyelt kérdés

Természetesen értem,hogy a motoros elmegy az álló kocsisor között a sor elejére. A kresz szerint megteheti. Az nem szabály,hogy mindenáron segíteni is kell ebben,nem? Azt figyeltem meg,hogy az autó sorok között a gáz húzgálásával szinte rutinszerű dolog,ahogyan nyílik a sor. Ha nem veszed észre és nem húzódsz le,szemét vagy.

Amit nem értek: ez a gáz húzgálásos előretörés szabály? Utat kellene nekik biztosítani? Engem sokszor már nagyon zavar ez a gáz húzgálós takarodjon előlem mindenki lenéző hozzáállás.

2020. aug. 19. 07:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
16%
#20 de banyek, ha ők megtehetik, hogy előrébb mennek akkor miért ne? Vagy dögöljön meg a szomszéd lova is?
2020. aug. 20. 12:00
 22/23 anonim ***** válasza:
83%
Na látjátok, amit most a Kérdező leírt! Mindennapos!
2020. aug. 20. 21:35
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert nem áll meg a sor végén mert ha egy telefonáló majom beledurrant hátulról akkor az autónak esetleg csak egy elem fényezése de a motoros belerokkanhat.

A másik hogyha melegben megáll rárohad a kabát.

De ha nem engeded el majd ő is autóval megy és akkor 1 kocsival hoszabb lesz a dugó.

2022. ápr. 9. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!