Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig lesz még fordítva...

Meddig lesz még fordítva felfestve a „TŰZOLTÓSÁG” felirat a magyarországi tűzoltóautókra?

Figyelt kérdés

Egyetlen országban sem láttam még ilyet; mindenhol rendesen, olvashatóan van felfestve.

Ausztria:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Németország:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hollandia: [link]

2020. aug. 18. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Jól be kell büntetőfékezni előttük, majd felírják normálosan akkor! Szánalmas! Fúj ! Hányok, oegyg!!!

Egyébként nekem bejön, volt már, hogy félreálltam mert csak a villogó ment a sziréna nem, de láttam a tükörből, hogy nem Szemerey Merci hanem tűzoltó Merga.

2020. aug. 18. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
A kérdező aspergeres.
2020. aug. 19. 06:44
 13/15 anonim ***** válasza:
19%

Ne hogy azt hidd hogy az osztrák meg a német okosabb.

Csak több pénzük van, mert végig rabolták európát és az mindíg kamatozik náluk.

2020. aug. 19. 06:54
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem hagyományból csinálják így. Sok értelme, funkciója nincs. Oké, hogy tükörből el tudom olvasni. De ha jön mögöttem egy nagy piros autó, kék villogókkal, szirénázva, nem azzal leszek elfoglalva, hogy azt olvasgatom mi is van ráírva. Ha nem tudom elolvasni, akkor sem hiszem azt hogy valakinek csak ez a hobbija, hogy ilyen autóval járkál, ezért jól feltartom, hogy nehogy megelőzzön.

Mert mi van ha szemből jön?! Akkor nem tudom elolvasni, de attól még tudom, hogy milyen autó.

2020. aug. 19. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:
A törököknél is fordítva van.
2020. szept. 16. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!