Meddig lesz még fordítva felfestve a „TŰZOLTÓSÁG” felirat a magyarországi tűzoltóautókra?
Figyelt kérdés
Egyetlen országban sem láttam még ilyet; mindenhol rendesen, olvashatóan van felfestve.
Ausztria:
Németország:
Hollandia: [link]
2020. aug. 18. 22:12
1/15 anonim válasza:
Tobb helyen lattam hogy a menton is forditva van felirva az Ambulance felirat. Tukorbe nezve azonnal olvashato akkor is, ha valami miatt nem hallod a szirenat, nem teljesen ertem mi a bajod ezzel.
2/15 anonim válasza:
Ameddig működik a fizika, és a visszapillantóban így látod helyesen olvashatóan :)
3/15 A kérdező kommentje:
Nahát, hogy ezek a fejlett, jómódú országok milyen „buták”, hogy ez még nem jutott az eszükbe...
2020. aug. 18. 22:23
4/15 anonim válasza:
Angliában rajta van tükrözve és rendesen is.
Egyébként sok funkciója nincs, de szerintem nem is zavaró. Így is egyből rá lehet jönni, hogy tűzoltóautóról van szó.
5/15 anonim válasza:
#3 Nem az hogy nem jutott eszükbe, csak ők talán nem tartják ezt hasznosnak.
6/15 anonim válasza:
De pl. a spanyoloknál is tükrözve van.
7/15 anonim válasza:
Nem mindegy neked, hogy milyen irányban van felírva rá? Ha jön a nagy villogó piros autó, elmész az útból és kész.
8/15 anonim válasza:
Evidenciaként akarod feltüntetni az álláspontod, azt az az illúziót keltve néhány kiragadott példával - hamisan -, mintha csak nálunk lenne tükrözve a felirat.
Ez nagyon gyenge vitakultúrára utal.
9/15 anonim válasza:
Népünk egyediségét takarja ezen felirat helytelen (nálunk helyes) elhelyezkedése.
10/15 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!