Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkút a legjobb?

Melyik benzinkút a legjobb?

Figyelt kérdés
MOL, OMV, Shell, Lukoil ad jobb benzint? Nekem a Lukoil kicsit silánynak tűnik, s nem is olcsóbb sokkal a többinél. Ti melyikre szavaztok?
2020. aug. 16. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Az összes üzemanyag a MOL-ban készül, csak különféle adalékokkal amit az egyes cégek határoznak meg.

Viszont annak ellenére hogy valóban szigorú szabályok szerint készülnek az üzemanyagok, lehet azért trükközni.

Pl. az Auchan dízelben rengeteg a paraffin a többi dízelhez képest. Ezért tudják olcsóbban adni, nem pedig a vásárlók két szép szeméért.

Szóval azért van különbség egyes üzemanyagok között.

2020. aug. 17. 01:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Auchan rendszeresen közöl a honlapján mérési jegyzőkönyveket és minden kútjukon megfelelő az üzemanyag.

Ezzel a rengeteg paraffinnal is megfelelő még?

Illetve nyáron biztos nem okoz gondot.

2020. aug. 17. 09:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog hogy a teszkós kóla is megfelel a fogyasztásra alkalmas kategóriának, mint ahogy a coca kóla is.

Csak van némi különbség a kettő között minőségben.

Ugyan ez van a Auchan dízelnél is. Nyáron nyilván nem okoz gondot.

2020. aug. 17. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy én se tankolok Auchan kúton. KB minimálisan olcsóbb csak ahol én lakom. Talán van 10 Ft különbség.

4 éve mikor vettem a dízel autómat akkor eléggé megérte, mert 310-ért adták az üzemanyagot akkor amikor mindenhol máshol 350 felett volt.

2020. aug. 17. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!